Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş adam bence, uygun olsa denenebilir ama uygun olma ihtimali yokLevent Mercan bizle ve FB maçlarında çok beğenmiştim.
Messi, Salah, Saka, Di Maria, Chiesa, Mahrez, Olise gibi oyuncuları izleyen Bumut Bül:![]()
yüksek mi? şaka yapıyorsun heralde. kısa vadeli spot kredi faizleri %70 olmuş. 10 yıl vadeli %45 faizi nerde buluyorsun? söyle biz de alalım.%45 yüksek faiz oranı.
Zamanında alınca ucuz oluyor rtaş. Mesela Arsenal'de bi tane var sözleşmesi bitiyor Cozier-Duberry diye bi çocuk baya da iyi yani ayrıca beleş. Yeter ki scout ekibi çalışsın topçudan bol ne var.Onlar güzeldir ama pahalidir ağam, 2 kademe düşünce işler hiç de güzel olmuyor
tier 1bi anda podyumda saçları ile assignon süzülüyomuş
Sen bu işlerden anlayan birine benziyonbb faizi şu an piyasada bulabilecegin en ucuz faiz. kulubu sıfır krediyle yonetemeyecegine gore faizden kurtulamayacaksın. tek dezavantajı yapılandırılmış kredi oldugu için nakit akışını kontrol edememek. borcu belli bir seviyenin altına çekip devam etmek en mantıklısı.
Boş adam bence, uygun olsa denenebilir ama uygun olma ihtimali yok
Hurma €5m falan ister buna da 30m tl maaş verirler minimum. Sınır kalkıyor böyle işlere girişmemek lazım
Bence de iyi yerli şartoğlu şartSınır kalkıyor ama 11'de kalkıyor. Tüm kadroda daha çok "güvenilir" seviyede yerli gerekiyor. Hemen hemen her mevki için ayrı ayrı gerekiyor bir de. (ille Levent'i alalım manasında söylemiyorum, genel konuşuyorum)
Bence de iyi yerli şartoğlu şart
Fakat alacağımız yerliler hırslı, çalışkan, örnek karakterde sporcular olmalıdırlar
Bir de Barış gibi Kerem gibi Eyüp gibi daha ucuza ve daha gençken alırsak beklenti daha ufak oluyor adamların kadroda gelişme fırsatı oluyor
Levent Mercan'a istenecek bonservis €5m değil de €500k olsa denenbilirdi
Şu an alırsak as oyuncu bonservisi ve baskısıyla altında ezilip yok olup gitmesi çok yüksek ihtimal. Kaç kere tanık olduk böyle şeylere
Garanti olsa verilir de oraya garanti alabileceğimiz kimse yok. Bizim transfer komitesi Rıdvan'a garanti gibi bakıyor ama o bile değil bence. O yüzden Berkay Yılmaz daha mantıklı geliyor örneğinBen Levent'i almaktan bahsetmediğimi söyledim zaten ama Levent veya başka bir yerli oyuncu gerçekten iyiyse ve o mevkide başka güvenilir alınabilecek yerli yoksa 5m olmasa da onun çok da altında olmayan paralar verilebilir.