Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertan Süzgün: "Brezilya'dan gündeme gelen isim ön bölgeden başka bir detay vermiyeyim."(Spaces odası)

Bu arada Boey'den 30 geldi diyoruzda bu parayı Bayern peşin mi ödedi? Yoksa büyük çoğunluğunu yazın ödeyecek gibi 2- 3 taksit mi yaptı? Yani peşinat 5-10 kalanı yazın gibi.

Ertan Süzgün: "Benim dediğim isim Torreira-Ndombele bölgesine değil."(Spaces odası)

Ertan Süzgün: "Tete'nin ayrılma ihtimali yüksek Ziyech'e göre pazarı var."(Spaces odası)

Ertan Süzgün: "Taraftar hassas diye 2-3 gündür isim yazmadım burada birde isim soruyorlar. :asd:"(Spaces odası)

Veiga çok isterim zamanında Sami hocaylan burada çok beklemiştik ama o son sözleşmeyi yaptıktan sonra ayrılacağını sanmıyorum. Palmeiras çok düzgün yönetilen bi kulüp ve herif de oranın yıldızı. Taraftarı tapıyor hocasıyla arası çok iyi müthiş sezonlar geçiriyor her sezon her kupaya talipler. Olacağını hiç sanmıyom belki maaşının iki katını falan verirsek o da gereksiz olur

Onlar güzeldir ama pahalidir ağam, 2 kademe düşünce işler hiç de güzel olmuyor
Zamanında alınca ucuz oluyor rtaş. Mesela Arsenal'de bi tane var sözleşmesi bitiyor Cozier-Duberry diye bi çocuk baya da iyi yani ayrıca beleş. Yeter ki scout ekibi çalışsın topçudan bol ne var.

bb faizi şu an piyasada bulabilecegin en ucuz faiz. kulubu sıfır krediyle yonetemeyecegine gore faizden kurtulamayacaksın. tek dezavantajı yapılandırılmış kredi oldugu için nakit akışını kontrol edememek. borcu belli bir seviyenin altına çekip devam etmek en mantıklısı.
Sen bu işlerden anlayan birine benziyon

Fb Bjk Ts ne kadar faiz ödüyor yüzde olaraktan

Ne kadar süre ödeyecekler biz vatandaşları tam olarak ne kadar dolandıracaklar.

Boş adam bence, uygun olsa denenebilir ama uygun olma ihtimali yok

Hurma €5m falan ister buna da 30m tl maaş verirler minimum. Sınır kalkıyor böyle işlere girişmemek lazım

Sınır kalkıyor ama 11'de kalkıyor. Tüm kadroda daha çok "güvenilir" seviyede yerli gerekiyor. Hemen hemen her mevki için ayrı ayrı gerekiyor bir de. (ille Levent'i alalım manasında söylemiyorum, genel konuşuyorum)

Sınır kalkıyor ama 11'de kalkıyor. Tüm kadroda daha çok "güvenilir" seviyede yerli gerekiyor. Hemen hemen her mevki için ayrı ayrı gerekiyor bir de. (ille Levent'i alalım manasında söylemiyorum, genel konuşuyorum)
Bence de iyi yerli şartoğlu şart

Fakat alacağımız yerliler hırslı, çalışkan, örnek karakterde sporcular olmalıdırlar

Bir de Barış gibi Kerem gibi Eyüp gibi daha ucuza ve daha gençken alırsak beklenti daha ufak oluyor adamların kadroda gelişme fırsatı oluyor

Levent Mercan'a istenecek bonservis €5m değil de €500k olsa denenbilirdi

Şu an alırsak as oyuncu bonservisi ve baskısıyla altında ezilip yok olup gitmesi çok yüksek ihtimal. Kaç kere tanık olduk böyle şeylere

Bence de iyi yerli şartoğlu şart

Fakat alacağımız yerliler hırslı, çalışkan, örnek karakterde sporcular olmalıdırlar

Bir de Barış gibi Kerem gibi Eyüp gibi daha ucuza ve daha gençken alırsak beklenti daha ufak oluyor adamların kadroda gelişme fırsatı oluyor

Levent Mercan'a istenecek bonservis €5m değil de €500k olsa denenbilirdi

Şu an alırsak as oyuncu bonservisi ve baskısıyla altında ezilip yok olup gitmesi çok yüksek ihtimal. Kaç kere tanık olduk böyle şeylere

Ben Levent'i almaktan bahsetmediğimi söyledim zaten ama Levent veya başka bir yerli oyuncu gerçekten iyiyse ve o mevkide başka güvenilir alınabilecek yerli yoksa 5m olmasa da onun çok da altında olmayan paralar verilebilir.

Ben Levent'i almaktan bahsetmediğimi söyledim zaten ama Levent veya başka bir yerli oyuncu gerçekten iyiyse ve o mevkide başka güvenilir alınabilecek yerli yoksa 5m olmasa da onun çok da altında olmayan paralar verilebilir.
Garanti olsa verilir de oraya garanti alabileceğimiz kimse yok. Bizim transfer komitesi Rıdvan'a garanti gibi bakıyor ama o bile değil bence. O yüzden Berkay Yılmaz daha mantıklı geliyor örneğin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt