Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasında fazla transfer değil nokta atışı transfer lazım. Lemina + Kutucu + sağ bek/stoper oynayabilen birini al geç işte. Tek oyuncuya 25m harcayana kadar şu üç transferi 15m harcayarak yapabilirsin.
Lemina-Kutucu-Sildilla mis gibi olur.

Erden ve Gardiye cikarin

Gercek Dursun ozbek yonetimini gorurdunuz

yaw cidden direkt katkı verebilecek adam bulmak çok zor bu 4-5 ayda

ya aşırı iyi topçu olacak

ya ligden gelecek, ya da takımda önceden oynamış olacak.

ben 20 verip mika ya da wahi falan alsak direkt katkı alabileceğimizi hiç sanmıyorum, insanlar fmdeki gibi sanıyor bazı şeyleri.
Arayan almak isteyen gider çok cüzi miktarlara ciddi performans alacağı oyuncuları alır. En az 5 adam bulup getirirsin.

İsteyecekler ama.
Bunlar her transfer döneminde oyalama üzerine planları var.

Yönetime iyi bir haberim var mikautadze bu hafta istanbula geliyor 🤣

Haluk birazdan çıkar kardeşim ne istiyorsunuz 6 puan önde neyin acelesi der tıpkı Temmuz ayında 102 puan almış takımda neyin acelesi diyip şampiyonlar liginden elememize sebep olmuştu.

Galatasaray düşmanı uzaklarda aramamalı mamalanan muhabirlerde bulmalı.
Haluk geçen hafta taraftar baskı yapmalı yönetime dedi, öncesinde yapmayın diyordu. Belliki yönetimin gevşek hareket ettiğini öğrenmiş

Abi osimhen inşallah ben gidiyorum der gider de bu vurdum duymaz insanlarsan da kurtuluruz.
Ulan osimhen bile gardinin hediyesi rezil kepaze herifler

uefa kupası pastası kesmek ne çiğ ne içi boş ne kibirli bir hareket ya

tam bizim isotçuya yakışır cinsten
Bu yaşandı mı ya, böyle bir şey yapıldı mı. Korkunç. Osi transferi yapılmasa belki şimdi yönetim istifa ile doluydu her taraf. Geç transfer yaptılar süper kupa 5-0, Sallai AL listesine yetişmedi, mevkisel ve kalite anlamında takviye gerek hala bir şey yok, ama dillerine uefa. Komik yönetim.

An itibariyle taraftar :

1737312544917.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt