Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makatze carsamba gunu net istanbulda

Via alper altun

Mertens'in çıktığında Demirbay'i, Osimhen sakatlığında Batshuayi'ye kalacaksak oraya iki mevkide iş yapacak daha kaliteli bir ayak gerekiyor ki şuan o oyuncu İcardi zaten yokken daha elzem hale geldiğini son maçlarda görüyoruz

Yunus ortaya geçecek Kutucu-Sallai falan kanat oynayacak bence Mertens olmadığında. Pek alıcaz gibi durmuyor ama çok yönlü bir orta saha alırsak Mertens çıktığında skor lazım değilse üçlüye de dönülebilir veya zor maçlarda Mertens yoksa... Osimhen sakatlığında da ya Kutucu direkt santrafor oynayacak ya da daha büyük olasılıkla BAY oraya geçecek Kutucu kanat oynayacak. Bats ve Demirbay 3. opsiyon olabilir yani...

Avrupa'ya zaten 3 adam yazabileceksin. Biri stoper (ve umarım aynı zamanda sağ bek) oynayabilen biri olsa, biri Sallai veya Kutucu'dan biri olsa geriye tek adam kalıyor. Ben çift yönlü bir orta saha alternatifini (yani ihtiyaca göre hem Torreira hem Sara rolünü yapabilecek birini) bir tane daha hücumcuya tercih ederim sanırım. Biraz da ondan yazıyorum.

Kesinlikle katılıyorum. Barış top sürerken kafasını gömmese en az 50 60 milyonluk oyuncu. O kafasını topa gomunce bütün profesyonellik gidiyor. Hatay maçında o pozisyonda pas verdi kafasını kaldırıp baksa kaleci kaleyi de boş bırakmıştı. Ahh Barış ahh. İcardiyi kaç maç canlı izledim özellikle ona baktım hem toplu hem topsuz adam radar gibi. Yere hiç bakmıyor. O yüzden first class.
Maharet zaten o kafayı kaldırabilmekte, öyle anlarda zekayı kullanabilmekte. İşte onu yapabilenler yıldız futbolcu oluyor. Basit birşey değil yani çok zor

Avrupada tepeyi hedefleyen 1 kulüp tepede tutunamayan adamlarla çok fazla ilgilenmemeli bence.

isimden bağımsız söylüyorum bunu.

Royal için söyleyeceğim tek şey, kalas bi adam. 15M istenmesi çok normal elimizde 25 geziyoruz biri kucaklayacak sonuçta

7,5 bile etmez normal şartlarda knk.

bu benim fikrim tabi
Kira+Ops teklif etmişiz knk, opsiyon zorunlu değilse bir denenebilir gibi geliyor ama tabi öyle uçup kaçacak beklentim yok idare etsin düşüncesindeyim

Bana göre mikautadze,kolo muani,wahi ve gouri gibi yüksek maliyetli oyuncular olmayinca b plani olarak ahmet kutucu’ya yöneldik

Bu yüzden nelsson ve ziyech’in ayrilmasindan sonra acilacak olan yabanci sayisini savunma’ya kullanacagiz

Stoper ve sag bek

Kesinlikle katılıyorum. Barış top sürerken kafasını gömmese en az 50 60 milyonluk oyuncu. O kafasını topa gomunce bütün profesyonellik gidiyor. Hatay maçında o pozisyonda pas verdi kafasını kaldırıp baksa kaleci kaleyi de boş bırakmıştı. Ahh Barış ahh. İcardiyi kaç maç canlı izledim özellikle ona baktım hem toplu hem topsuz adam radar gibi. Yere hiç bakmıyor. O yüzden first class.

Ya Barış orada kafasını kaldırıp baktı ki... Bakıp veriyor pası... Ona rağmen geriye attı... Hem de Yunus'un markajda olduğunu da gördü... Göz göre göre harcadı yani... Kaçırdığı gollerden sonra vurmaya korktu işte... Kafasına baştan koyduğu için ille pas verdi... Bakmadığı için değil...

keremde kafasini kaldiran topcu degil, primeinda 30m satilir diyorduk, umarim baris ayni kaderi görmez. kafani kaldirarak oyna be adam.

Fabrizionun postunun altında bir sürü milan taraftarı mesajı var. Üşenmedim bir kısmını okudum. Ağalar bu elaman patoz gibi duruyor. Milanin patlak olmasının sebeblerdinden biri olarak görülüyor. Ne defansta ne ofansta iyi diyorlar. Gittim sofa reytinglerine baktım onlar da 7 lik maçı az. Bilemiyorum valla auriaer gibi elimizde patlamasın. Gerçekten Gökhan sazdagi iyi olmasın:)

Murat başkan Ahmet için bizden 10 alıp bunu asensio için kullanacak herhalde

Bana göre mikautadze,kolo muani,wahi ve gouri gibi yüksek maliyetli oyuncular olmayinca b plani olarak ahmet kutucu’ya yöneldik

Bu yüzden nelsson ve ziyech’in ayrilmasindan sonra acilacak olan yabanci sayisini savunma’ya kullanacagiz

Stoper ve sag bek
Yusuf'ta gidecek bu gün en az 3 bir ihtimal 4 yabancı transferi olabileceği söylendi. Ahmet Kutucu alternatif olarak düşünülmüş olabilir sene sonu Barış'ın gitme ihtimali çok yüksek. Bats'a teklif var deniyor o olabilir.

yusufun bonservisini verip sonraki satıştan %50 isteseydik +3 milyon da bons makuldü ahmet için

Emerson kira
Skriniar kira
Ahmed 6M

3'ü tamam dersek kadro su sekilde olacak;

Muslera-Günay: Tamam

Sanchez-Skriniar-Metehan-Abdülkerim-Emerson-Kaan-Jakobs-Jelert: Celimsiz arkadasin yerine birini getirmek lazim.

Torreira-Sara-Demirbay-Berkan: Buraya bir oyuncu daha getirmekte fayda var.

Baris-Sallai-Yunus-Mertens-Ahmed-Osimhen-Batshuayi: Toplam 7 oyuncu ediyor. Mutlaka 1 oyuncu daha gelecektir.

Sonuc olarak;
1 orta saha (yabanci)
1 sol bek (yerli)
1 hücum oyuncusu (yabanci)

daha gelmelidir.

Hollanda’da başarılı olamamış Fransa’da 75’den sonra oyuna giren senelik 4-5 isteyen 20M+ bedelli Gürcüyle uğraşacağıma, Libertodores kazanmış dünyada en çok maça çıkan oyunculardan Arias’ı alırım 12M’e. Hem de takımının bariz bayrak adamı.

yakinda viyanaya gelir, gecen arkadaslar diyordu buralara geliyormus firsat buldukca, konsol oyunlari, cafelerde takilma vs. barca görmüs adam bu hallere nasil düser cok enteresan.
Bu çocuğun avusturyalı olduğuna emin miyiz yav.
Sümenden avusturya varandaşlığı çıkarıp mt kapak mı attı.
Niye bağcılar kekosu gibi davranıyor bu herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt