- 3 Temmuz 2012
- 139.292
- 87.790
- 5.338
Makatze carsamba gunu net istanbulda
Via alper altun
Via alper altun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens'in çıktığında Demirbay'i, Osimhen sakatlığında Batshuayi'ye kalacaksak oraya iki mevkide iş yapacak daha kaliteli bir ayak gerekiyor ki şuan o oyuncu İcardi zaten yokken daha elzem hale geldiğini son maçlarda görüyoruz
Maharet zaten o kafayı kaldırabilmekte, öyle anlarda zekayı kullanabilmekte. İşte onu yapabilenler yıldız futbolcu oluyor. Basit birşey değil yani çok zorKesinlikle katılıyorum. Barış top sürerken kafasını gömmese en az 50 60 milyonluk oyuncu. O kafasını topa gomunce bütün profesyonellik gidiyor. Hatay maçında o pozisyonda pas verdi kafasını kaldırıp baksa kaleci kaleyi de boş bırakmıştı. Ahh Barış ahh. İcardiyi kaç maç canlı izledim özellikle ona baktım hem toplu hem topsuz adam radar gibi. Yere hiç bakmıyor. O yüzden first class.
Kira+Ops teklif etmişiz knk, opsiyon zorunlu değilse bir denenebilir gibi geliyor ama tabi öyle uçup kaçacak beklentim yok idare etsin düşüncesindeyimAvrupada tepeyi hedefleyen 1 kulüp tepede tutunamayan adamlarla çok fazla ilgilenmemeli bence.
isimden bağımsız söylüyorum bunu.
Royal için söyleyeceğim tek şey, kalas bi adam. 15M istenmesi çok normal elimizde 25 geziyoruz biri kucaklayacak sonuçta
7,5 bile etmez normal şartlarda knk.
bu benim fikrim tabi
recep alperin üstüne fazla gidiyorsun gece geceMakatze carsamba gunu net istanbulda
Via alper altun
Fenerbahce ile macları var o yüzden makatze istanbula gelecekmişrecep alperin üstüne fazla gidiyorsun gece gece![]()
yarildim lan hhahggsfsgsgsgsFenerbahce ile macları var o yüzden makatze istanbula gelecekmiş
bilgi dogru
Kesinlikle katılıyorum. Barış top sürerken kafasını gömmese en az 50 60 milyonluk oyuncu. O kafasını topa gomunce bütün profesyonellik gidiyor. Hatay maçında o pozisyonda pas verdi kafasını kaldırıp baksa kaleci kaleyi de boş bırakmıştı. Ahh Barış ahh. İcardiyi kaç maç canlı izledim özellikle ona baktım hem toplu hem topsuz adam radar gibi. Yere hiç bakmıyor. O yüzden first class.
Yusuf'ta gidecek bu gün en az 3 bir ihtimal 4 yabancı transferi olabileceği söylendi. Ahmet Kutucu alternatif olarak düşünülmüş olabilir sene sonu Barış'ın gitme ihtimali çok yüksek. Bats'a teklif var deniyor o olabilir.Bana göre mikautadze,kolo muani,wahi ve gouri gibi yüksek maliyetli oyuncular olmayinca b plani olarak ahmet kutucu’ya yöneldik
Bu yüzden nelsson ve ziyech’in ayrilmasindan sonra acilacak olan yabanci sayisini savunma’ya kullanacagiz
Stoper ve sag bek
Bu çocuğun avusturyalı olduğuna emin miyiz yav.yakinda viyanaya gelir, gecen arkadaslar diyordu buralara geliyormus firsat buldukca, konsol oyunlari, cafelerde takilma vs. barca görmüs adam bu hallere nasil düser cok enteresan.