Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başakşehir maçından sonra transfer dönemi geldi su alan gemi limana yanaştı diye sevinirken gemi battı buna vesile olan yönetim istifa etsin.

#DURSUNÖZBEKİSTİFA
#İBRAHİMHATİPOĞLUİSTİFA
#İSTİFAEDENCENKERGÜNYİNEİSTİFA

Stoper bek farketmez savunma oyuncularına asla büyük paralar verilmemeli asla ,bizin ligi almak istiyorsan ortasaha belirleyici herzaman
Adamlar için sorun değil ki stopere 25 + 12 sıkıyor gidip üstüne ortasahaya da sıkabiliyorlar. Net olarak fb kadrosu önünüze geçiyor yönetim izlesin

Çok sert ve güçlü bir oyuncu olmasına karşın posyon bilgisinin zayıf olduğu söylemleri mevcut

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üçlü oynayacaklar carlosu göbeğe atacaklar sanırım. Her türlü taş gibi stoper hattı oluşturdular, ligin en az gol yiyen takımı olmalarına tağmen. Tabi carlosu biz alsak istemezdim o başka ama mourinhonun sisteminde iş yapar

Orhan abimmm konuş benim saplaaaaaaaaaa

Orhan Uluca: "Galatasaray'ın şu an yedeği yok. Barış'a kızalım, Yunus'a kızalım, bunlar nereye kadar taşıyacaklar yani? Hangi üst düzey takıma bakarsan bak; değişim yapılıyor kadroda. Sen sürekli Yunus ve Barış'la nereye kadar gideceksin, bu kadro yetersizliği değil mi?"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt