Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.511
- 36.978
- 3.798
Sen Fb'li miydin?fb uefayı alsa haripoğlunun pastalı fotosunu kullanıp ne goygoy döndürür
olurmu olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Fb'li miydin?fb uefayı alsa haripoğlunun pastalı fotosunu kullanıp ne goygoy döndürür
olurmu olur
Gtten bişeyler sık ortalık soğusun görevi bu sene serhanda anlaşılanSerhan Türk: "Galatasaray, gizli bir operasyon yürütüyor. Şu ana kadar iki oyuncuya teklif yapmışlar, 9,5 ve 7 numara transferi için iki tane önemli isimle görüşülüyor."
fb ye fazla Uefa konf takılsın o laleler.fb uefayı alsa haripoğlunun pastalı fotosunu kullanıp ne goygoy döndürür![]()
olurmu olur
Hiç sevmedim bu transferi 17 yaşındayken ilk partizanda izlemiştim keşke alsak demiştimPavlovic - ifb
25m eurocuk
Çok sert ve güçlü bir oyuncu olmasına karşın posyon bilgisinin zayıf olduğu söylemleri mevcutHiç sevmedim bu transferi 17 yaşındayken ilk partizanda izlemiştim keşke alsak demiştim
Lyon perşembe günü yener zaten bunlarıfb uefa kupasini alsın mourinho maketini katlar götüme sokar fotosunu da buraya birakirim
fb uefayı alsa haripoğlunun pastalı fotosunu kullanıp ne goygoy döndürür
olurmu olur
Belli olmaz, lyon cöpLyon perşembe günü yener zaten bunları
Adamlar için sorun değil ki stopere 25 + 12 sıkıyor gidip üstüne ortasahaya da sıkabiliyorlar. Net olarak fb kadrosu önünüze geçiyor yönetim izlesinStoper bek farketmez savunma oyuncularına asla büyük paralar verilmemeli asla ,bizin ligi almak istiyorsan ortasaha belirleyici herzaman
Çıkarsana oynayalım azfb uefa kupasini alsın mourinho maketini katlar götüme sokar fotosunu da buraya birakirim
Hiç sevmedim bu transferi 17 yaşındayken ilk partizanda izlemiştim keşke alsak demiştim
Üçlü oynayacaklar carlosu göbeğe atacaklar sanırım. Her türlü taş gibi stoper hattı oluşturdular, ligin en az gol yiyen takımı olmalarına tağmen. Tabi carlosu biz alsak istemezdim o başka ama mourinhonun sisteminde iş yaparÇok sert ve güçlü bir oyuncu olmasına karşın posyon bilgisinin zayıf olduğu söylemleri mevcut
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi