Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus çok iyi bir futbolcu ama ne yazık ki tipik bir türk futbolcusu
çocukluğunda yeterli beslenmeyi ve vitaminleri almadığı için fiziken çöktü
bu tempoyu kaldıramadı

onun için düştü

maaş filan değil onun sorunu tamamen fizik

sağolsun öylede süper über bir hocası var ki müthiş antremanlarıyla dahada çöksün diye uğraşıyor

Bakın açın galiba uefa belgeselinde olacak yada şu milli takım belgeselinde Fatih hoca Türk futbolcusuyla alakalı birşey diyor
bunlar rasim karayla futbolcuları toplarken sadece güçlü olanlarla ilgilenmişler
orada anlatıyor türk futbolcularının sorununu

hakanlar
tugaylar
bülentler
ergünler (zayıf olduğuna bakmayın :)
ümitler
ve diğerleri

hepsi hayvan gibi güçlü çocukluğunda iyi beslenmiş çocuklarmış

Bir kaç transfer yapacaklar, yine ne yapıp edip antin kuntin işlere bulaşan adamları bulmuşlar. Yok kira limiti dolu, yok Ndour gelecek de satacaklar da. Millet şak diye bulduğu adamı getirir, 5 tane adam yazarsın birini getirirsin. Messi'yi getirecekler sanki.

Yok yerli yabancı ayrımım yok

Bjkli ardayı başarılıysa isterim ama eyüpte bi halt oynatamıyo bence

Göztepe ve samsunun hocalarda bir oyun var ama ardanın yok

İspanyada 10 sene oynayıp 5 kelime ispanyolca öğrenebilen biri bana pek hayal kurdurtmuyo

Ft özentiliği de çok cringe,puro yakmalar noname ptt maçında uefa finali konuşması yapmalar ööğhhh yani
eyübü sana verelim küme düşürürsün kanks iyi gidiyor gayet. Başarılı. Lige bu sene çıkmış takım 5.sırada daha ne yapabilirdi max yani. Gerets, Don carlo yakınca karizma diyorsun arda yakınca batıyor olmaz Sametimm..

Avrupa neden yok? Ilk 8 girmesen bile devam ediyorsun. Öyle bi yorum yapiyorsunuz hersey bitmis gibi. Yapilan transferlerede bakar is.
Sadece transferle olsa keşke taktik yok. Gol yiyecegimiz okadar belliki hocada izliyor biz gibi. Bomboş top oynatiyor anamızın Ligi'nde gidersinde Avrupa bu adamla zor orası taktik istiyor

Gsyle ilgili diyorum yok hiçbir şey

Haberlere göre dursun bile ayar olmuş buna ameliyatı orda oldu diye
Gs umrunda mı adamın

maaş yatmış mı ona bakar arada bi googledan sonuca bakar bu kadar

yarın kolunda gsli bileklik görenler aouuv fln yazar

Bu tip takımlar peşinde olmayan benzeri bir sürü oyuncu var , profesyonelllerin eminim haberi var , bizim haberimiz olandan fazlası hatta , maalesef TR'de işler farklı yürüyor, 15 yıldır süper ligde forma giyen Hakan Arslan benim arkadaşımın yedegiydi arkadaşımda 15 yıldır sanayii de 😂
Komisyon isi donuyor masa altindan paralar. Bunlara yok diyen net aptaldir.
Yakin zamanda besiktasda neler olduğunu gorduk.
Burak elmasta girdi bu topa ocampos ali bilecan vs.. ile
Zamaninda belhanda transferindede olduğu iddia ediliyordu ki buna inaniyorum 10 ay kontrati kalmis diplerde gezen bir topcuya 10-12 milyon euro para verdik.

Adama Sabri muamelesi yapılıyor ama Tottenham Barcelona Milan gibi kulüpler oynamak Brezilya milli takımında 2023 e kadar oynamak tesadüf değildir diye düşünüyorum.26 yaşında belli bir kalitesi olduğu dusuncesindeyim.
Ndombele de tottenham inter'de oynadı Fransa milli takımının as oyuncularındandı 27 yaşında bize geldi. Ndombele napti peki bizde?

Okadar karamsar olmayin. Ajaxi yenip ilk 8 girme sansimiz varken herseyi kesip atmayin.
Karamsar değilim, defansif şapşallığımız bir şey vadetmiyor mesele bu. Kiev 3 Atıyor ise Ajax daha mı az atabilir, kaldı ki Hollanda ekipleri hücum yönünden bize çok ters. Lig için karamsar değilim zira seviye belli, Okan hocanında Avrupa nezdinde seviyesi belli bunu net şekilde gözlemliyoruz.

Saygılarımla, iyi forumlar üstad.

Yunusu yedekleyecek adam almayan bir hoca bunu öngöremeyen adama hoca diyoruz!!!!

çöküyor çocuk yavaş yavaş!!!!

yuhalatana kadar sahada tutacak ama!!!

vallah etimle kemiğimle nefret ediyorum!

Ajax maçı ölün kalım maçı

Okan Buruk ile bu maçlarda istisnasız hep öldük :)

ne yenmesi ya :)

Durum cogunuzun zanettiginden daha kötü, benden söylemesi

Hoca ve takim acil kendine gelmeli, transferler de en kisa sürede bitmeli, yoksa sezon tehlikeye girer

Sadece transferle olsa keşke taktik yok. Gol yiyecegimiz okadar belliki hocada izliyor biz gibi. Bomboş top oynatiyor anamızın Ligi'nde gidersinde Avrupa bu adamla zor orası taktik istiyor
Onu yazdim zaten ama bi kac transferle hoca bile önüne gecemez bu isin. Kadro cok saglam bi kac takviye lazim sadece. En önemli nokta aslinda orta sahamiz. Herkes stoperlere saldiriyor ama adamlarda ne yapsin rakip iki pasla stoperin karsinda.

Durum cogunuzun zanettiginden daha kötü, benden söylemesi

Hoca ve takim acil kendine gelmeli, transferler de en kisa sürede bitmeli, yoksa sezon tehlikeye girer
Ben Hatayspor maçından bu yana iyi değilim.

Osimhen'in yaptığı Eyüpspor - Demirbay / Hatayspor - Mertens gole çevirememelerinden sonra direk Arsenal'a filan giderdim ne haliniz varsa görün derdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt