Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu da gectim yok "Skriniar'in ilk maasini yatirdilar, yok Ahmed Kutucu Konya macinin kadrosunda olacak" cok iyi de uyutuyorlar bir yandan takimin anasi agliyor anasi

lan olm 3 gün önce Eyüpsporun başkanı 24 saat içerisinde tamamlanır dediği adamı bile getiremediler kapinin önündeki adamdan bahsediyorum

Tam olarak ne bekliyorsunuz bu adamlardan
3 gun once mi? Dun gece soyledi adam bu aciklamayi yani daha 1.5 gun bile olmadi

o değil de dün hakemler benficayı nasıl harcamışlar öyle

Muslera-38
Mertens-37

Ana planda olan iki 11 oyuncumuz.

Bunun dışında

Sallai-verim alamıyoruz
Jelert-verim alamıyoruz
Nelsson-verim alamıyoruz
Ziyech-verim alamıyoruz
Batshuayi- 3-4 maç hariç skor olarak dahi verim alamadık
Yusuf-verim alamıyoruz
İcardi-sakatlandı sezonu kapattı (en önemli oyuncumuzdu)

Sara-2 haftadır sakat
Jakobs- 2 ay sakattı / vasat oynuyor

Yusuf'u da yeni transfer sayarsak 5 yeni transfer var ve hiç birinden düzenli oyun içi katkı alamadık. Geçen sene katkı aldığımız Nelsson ve Ziyech ise hocanın planında geride olduğu için katkı vermiyor.

Üzerine gittik son gün Kerem'i kaybettik her sene 12-13 gol 10-15 asist yapıyordu. Zaha beğenmesek de 10 gol atmış 15 gole katkısı var gitti.

Şu koşullarda Okan Hoca'ya bir şey diyemeyiz.

En fazla kadroya katılan yeni oyuncular için neden ok verdi ve Nelsson'u neden kaybetti diyebilirim.

Kerem'i Sallai ile replace edebileceği düşünen akıl yönetim. Adamın son 10 sezon milli takım hariç 5 golü geçtiği sezon yok bütün kulvarlar dahil.

Bu şekilde nasıl olacak ki.

Çok acil kaliteli olacak şekilde

1. Boey muadili tempolu sağ bek
2. Nelsson gibi savunma yönü kuvvetli tecrübeli stoper (Skriniar vb.)
3. İcardi'nin teknik ve bitirici boşluğunu dolduracak forvet (En az 15-20 Milyon Euro)
4. Kerem'in ve Mertens'in skor ve oyun içi katkısını verecek kanat/ofansif orta saha (En az 20 Milyon Euro)

Bu takımın hedefe gitmesi için devre arası kiralıklar dahil 50 Milyon Euro harcamaya ihtiyacı varsa YAZ TRANSFER DÖNEMİ'ni yönetim batırmış demektir.

İbrahim Hatipoğlu: "Belli aşamalara gelmiş transfer görüşmelerimiz bulunuyor. Herkes bu konuda müsterih olsun."

Çok rahatladım be
IMG_1932.webp

Transfer hokkabazı

Ligin ilk yarısı fener derbisine kadar hatırlayın çok kotuyduk herkes hoca istifa diyordu takım ve hoca fener maçıyla oyle bir reaksiyon verdiki rüzgarı arkamıza aldık işte o tarz bir kırılma maçına ihtiyacımız var

valla çok sıkıldım - keyfim kaçık.

1 haftada elindeki kozları bu kadar bariz ve vasat rakiplere harcayıp,

zaten zorlu fikstürüne artık muhtmelen 2 maç daha ekleyip, takım içinde huzursuzluk ve moralsizlik ortamı oluşmasıyla nasıl olacak bilmiyorum.

dün baya baya bildiğin kasımpaşa 3-3 ün avrupa versiyonunu yaşadık ya - valla yeni bi fobi gibi olmaya başladı bende.

maçı kapattığım an : hocanın 4.hakme saat gösterdiği an - orda film koptu bende.

nasıl düzelir ne olur bilmiyorum.

Dk 75 dk 85 dk 90+2

Bakın istisnasız her maçımız böyle, bu şekilde kadronun genisletemezsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt