- 3 Haziran 2015
- 56.943
- 66.071
- 4.143
Onu da gectim yok "Skriniar'in ilk maasini yatirdilar, yok Ahmed Kutucu Konya macinin kadrosunda olacak" cok iyi de uyutuyorlar bir yandan takimin anasi agliyor anasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 gun once mi? Dun gece soyledi adam bu aciklamayi yani daha 1.5 gun bile olmadilan olm 3 gün önce Eyüpsporun başkanı 24 saat içerisinde tamamlanır dediği adamı bile getiremediler kapinin önündeki adamdan bahsediyorum
Tam olarak ne bekliyorsunuz bu adamlardan
Sezon başında Doue ve Zalewski’yi kel yönetici yüzünden kaçırıp Jelert ve Sallai kaziklarini yedik.Kadro yapılanmasını hoca kurar ona göre bir yapılanmaya girseydi
İbrahim Hatipoğlu: "Belli aşamalara gelmiş transfer görüşmelerimiz bulunuyor. Herkes bu konuda müsterih olsun."
Çok rahatladım be
Dün gece degil Kiev macindan önce söyledi hatta Kiev macinda kadroda olur goygoyu döndü.3 gun once mi? Dun gece soyledi adam bu aciklamayi yani daha 1.5 gun bile olmadi
Dün gece degil Kiev macindan önce söyledi hatta Kiev macinda kadroda olur goygoyu döndü.
![]()
Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız: Ahmet Kutucu için Galatasaray ile yüzde 80 anlaştık. 24 saatte bu iş biter.(A Spor)
- Melih Akan
- Cevaplar: 44
- Forum: GSCimbom Transfer Forumu
20.01. da yani iki gün önce söyledi dün gece degil 3 gün de degil. 2 gün önce iste
Ya anladim da yine de bunu bile bitiremiyorlar demeye getirdim kapinin önündeki adam sonuctaDun gece pazartesiyi saliya baglayan gece oluyor, bu gece zaten suan uyandigin sabahi yani anla iste yav.
Bugun belli olur herhalde olmazsa ben daha ne yapim. Yapmasinlar transfer.Ya anladim da yine de bunu bile bitiremiyorlar demeye getirdim kapinin önündeki adam sonucta
Admirimide benide futboldan soguttularKimlerle ugrasiyoruz, ben cikiyorum
Davinson'un performansına ne diyorsun?ağlamayınız yeter artık