Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünde bunlar var...
Gh5DvJHWkAAJRt_
Deliriyorum şu resmi gördükce. Onu aldık biz madem hedef koycan şamp ligi kupası resmi koy bari. Allahın çapsızları

Gerçek olabilir böyle şeyleri çok dikkatli inceliyor bizim kulüp geçtiğimiz sezonlarda ziyechin diz muhabbeti çok kontrol edilmişti mesela zahanında sakatlığı vs fener bakmıyor böyle şeylere taraflara şov yapmak için atlıyor
İncelemiş olabiliriz, zaten normali bu. Fakat bu adamı alacağımız artık kesindi ve anlaşılmıştı. Sakatlığından dolayı vazgeçmedik yani. Kiralık sınırı olmasa 1-2 gün önce bizim için gelirdi İstanbul'a. Haberde verilmek istenen mesaj doğru değil.

Vizyon işi önemli Erden Timur 5 saat yayın yaparken anlattıklarını bunlar uygulamayı geçtim konuştuğu dili bile anlamışlardır.

Acil olarak Erden Timur başkan olmalı ne kadar geç kalırsak o kadar sancılı olacak.

Erden Timur bu kulüpten ağlayarak gittiyse

Ve tutunacak bir dal bile yoktu dediyse

Ve taraftar o dal olamadıysa

Stadyumda bir defa bile adı yankılanmadıysa

Başımıza gelen müstahaktır. Hatta bunun bin beterini hak ediyoruz. Beddua eder söveriz de Erden ağabey kulübünüze sahip çıkın diyor. Elimizden geleni yapıyoz da yetmiyor işte

Olm git isot falan sat senin neyine transferle uğrasmak. 90lardan kalma tribünde yalandan bi poz vermiş başka bi numarası yok

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Eren Elmali
Ahmed Kutucu

Yerli olarak bizim isimizi görür.

Sag bek
Stoper
Merkez orta saha
Kanat
Ofansif Orta saha

5 tane saglam yabanci oyuncu alinmali.

Erden Timur bu kulüpten ağlayarak gittiyse

Ve tutunacak bir dal bile yoktu dediyse

Ve taraftar o dal olamadıysa

Stadyumda bir defa bile adı yankılanmadıysa

Başımıza gelen müstahaktır. Hatta bunun bin beterini hak ediyoruz. Beddua eder söveriz de Erden ağabey kulübünüze sahip çıkın diyor. Elimizden geleni yapıyoz da yetmiyor işte
Adam giderlen de, ben kimimki, bu kulüpte Erdenler bitmezzz diyordu. Yaptıklarım kulübümün gücü diyordu. Şimdi başımıza gelenlere bak. Bilmiyorum ama bu yönetim bir sonraki sezonu görmez gibi.

Adam giderlen de, ben kimimki, bu kulüpte Erdenler bitmezzz diyordu. Yaptıklarım kulübümün gücü diyordu. Şimdi başımıza gelenlere bak. Bilmiyorum ama bu yönetim bir sonraki sezonu görmez gibi.
Hep alçakgönüllü oldu

Haklı aslında normal bir insan daha GS'de böyle bir sürü adam olması lazım

Ama gel gör ki yok işte. Varsa da yönetimde etkili olabileceği bir ortam yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt