Göktürk Mustafa Sert
Parçalı Üye
- 1 Aralık 2008
- 4.379
- 1.293
- 2.393
Disasi Atalanta yapar unutun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuan tamda durum böyleTaze duyum:
Galatasaray'ın tüm transfer girişimleri karmaşıklaşırken olumlu yönde ilerlese de zora girip sonuna gelinme aşamasında çıkan pürüzlerle imzaya yaklaşma noktasında bombayı patlatırken vazgeçilebilir
Daha kaç transfer derken takımda sayıca 7-8 oyuncu eksik kaliteyi geçtim. Yedekte mete efe eyüp duruyoreleştirileri her zaman yerli yerinde yapmak lazım
nasıl ki olan hoca övgü hakedince övülmeli ise bugün de öyle transfer tepkisi işe yaptığı hatalar göz ardı edilmemeli
malmö young boys rfs kiev yenmek için daha kaç transfer yapsın yönetim
yönetimin eleştirilmesi doğru ama avrupa maçlarında bir okan buruk sorunu olduğunu kabul etmemiz gerekiyor
Bunları öyle bir seveceksin ki akılları şaşıp hayatları kayacak!Burhancan Terzi: "Sportif AŞ'dekiler Erden Timur gibi sevilmek isteniyor."
Avrupadaki sonuçların %100 sorumlusu Okan Buruk zaten.Bunu kabul edemeyen polyanna çok maalesef bizde neymiş efendim kulübe dandikmiş böyle boş beleş bir argüman da hayatımda görmedim ben.Malmö,Rfs,Kiev falan kulübüye kurayla tribünden adam seçsen yenersin ya valla şu kulübe bahanesinden dolayı kan beynime sıçrıyor süreklieleştirileri her zaman yerli yerinde yapmak lazım
nasıl ki olan hoca övgü hakedince övülmeli ise bugün de öyle transfer tepkisi işe yaptığı hatalar göz ardı edilmemeli
malmö young boys rfs kiev yenmek için daha kaç transfer yapsın yönetim
yönetimin eleştirilmesi doğru ama avrupa maçlarında bir okan buruk sorunu olduğunu kabul etmemiz gerekiyor
Daha kaç transfer derken takımda sayıca 7-8 oyuncu eksik kaliteyi geçtim. Yedekte mete efe eyüp duruyor
Kimin isimleri geçti kibahse gecen iskandinav ligindeki iki isimle ilgilenmemiz - jelert sonrasi - ne derece albenili olur yoruma acik .
Erinç Abdullah kavukçunun dybala haberini sabuna sızdırdığını söyledi şu an