Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eleştirileri her zaman yerli yerinde yapmak lazım

nasıl ki olan hoca övgü hakedince övülmeli ise bugün de öyle transfer tepkisi işe yaptığı hatalar göz ardı edilmemeli

malmö young boys rfs kiev yenmek için daha kaç transfer yapsın yönetim

yönetimin eleştirilmesi doğru ama avrupa maçlarında bir okan buruk sorunu olduğunu kabul etmemiz gerekiyor

nasıl ki olan hoca övgü hakedince övülmeli ise bugün de öyle transfer tepkisi işe yaptığı hatalar göz ardı edilmemeli

yönetimin eleştirilmesi doğru ama avrupa maçlarında bir okan buruk sorunu olduğunu kabul etmemiz gerekiyor
Daha kaç transfer derken takımda sayıca 7-8 oyuncu eksik kaliteyi geçtim. Yedekte mete efe eyüp duruyor

Gardi olmasa Erden timur oyuncu alabilirmiydi

Avrupadaki sonuçların %100 sorumlusu Okan Buruk zaten.Bunu kabul edemeyen polyanna çok maalesef bizde neymiş efendim kulübe dandikmiş böyle boş beleş bir argüman da hayatımda görmedim ben.Malmö,Rfs,Kiev falan kulübüye kurayla tribünden adam seçsen yenersin ya valla şu kulübe bahanesinden dolayı kan beynime sıçrıyor sürekli

Erinç Abdullah kavukçunun dybala haberini sabuna sızdırdığını söyledi şu an

Happy So Excited GIF by TikTok
Numbers GIF
Typography Number GIF by Kev Lavery

Daha kaç transfer derken takımda sayıca 7-8 oyuncu eksik kaliteyi geçtim. Yedekte mete efe eyüp duruyor

takımın ilk 11ini saymıyor muyuz

yedekte de öyle ya sa böyle 3 4 adam var

bi zahmet şu yukarıdaki takımları yenelim

adamlar savaş yüzünden transfer yapamıyor yav

10 dakikaya kutucu açıklanmazsa yakarızzzzzzzzzzz

Yaş mama almışlar BCT'ye belli.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt