Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabanci ve yerli oyunculari her daim ayri tutmak lazim, hele ki yabanci kurali oldugu bir ulkede ve ulkenin ana para birimi TL ise. EURO ulkesi olsaydik dediklerinin tamamina katilirdim ama degiliz. Turk oyunculari ayriyetten genelde profesyonellik anlaminda geri kaliyorlar, tabi TR'de yetismis oyunculari kast ediyorum yoksa Ahmet ozelinde degil, o zaten Almanya'dan gelme.

Elbette yerli oyuncuları bir tık ayırıp düşük tutuyoruz maaşı ama yani öyle düşünsen de Yunus'un 2,5m'u çok tuhaf değil. Adam diyor Sallai anca yedek olabilecek seviyede, ben ilk 11 kalibresinde olduğumu gösterdim, zaten o yedek oturuyor, ben oynuyorum, hayvan gibi de gol asist katkısı vermişim. buna rağmen tutup ona verdiğinizden fazlasını istemiyorum, aynı parayı verin yeter diyor... Bir de benimle TL cinsinden imza atılacak, onunki Euro kalacak, benim maaşım 1-2 sene sonra Euro cinsinden düşmüş olacak...

Screenshot_2025-01-22-23-06-26-119_com.android.chrome.webp

Bu aralar aşırı ugursuzum öyle böyle değil. Musluk damlatiyordu vanayı kapatayım dedim ne olur ne olmaz diye sonra üşendim kapatmadim. Geçen devre arasında lavoboya girdim boru patlamış heryer su.

Maç oynanirken forumda offline olduğumda sıkıntısız oynuyoruz ne zaman online olsam gol falan yiyoruz. Günlük hayattan on tane daha örnek sayarım da usendim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt