- 3 Temmuz 2012
- 139.034
- 87.627
- 5.338
güzelEmerson sakatlandi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güzelEmerson sakatlandi
Daha önümüzdeki Maestro'yu bile alamıyoruz.
Oyuncu değiştirecek Milan aşil gitmiş olabilirHaha ciddi mi
Yabanci ve yerli oyunculari her daim ayri tutmak lazim, hele ki yabanci kurali oldugu bir ulkede ve ulkenin ana para birimi TL ise. EURO ulkesi olsaydik dediklerinin tamamina katilirdim ama degiliz. Turk oyunculari ayriyetten genelde profesyonellik anlaminda geri kaliyorlar, tabi TR'de yetismis oyunculari kast ediyorum yoksa Ahmet ozelinde degil, o zaten Almanya'dan gelme.
kağıt üstünde öyle rdaş ama 4.4'e almışlar %20'de önceki kulübe gidecekmiş bu durumda çok büyük bir kar edemiyolar yine de Ts için iyi paraMendy'i 12 m euro civarına satıyorlarmış gayet güzel fiyat.
Dibindeki Ahmeti alamayanlar bunu yapcak ha başkanından çaycısına Galatasaraylılar bide yani.Gider ilkaya 5 milyon maaş veririm şu dakika gizliden ikna etmeye çalışırım bak bakalım kara bulut kalıyor mu.
Onuda alamazlar.Emerson iptal oradan hemen Gökhan Sazdağ sar paketle.
ligin MVP'si Kerem'i sattigimiz paraya gayet düz bir oyuncuyu veriyorlar.Mendy'i 12 m euro civarına satıyorlarmış gayet güzel fiyat.
Emerson Royal 3. dakikada sakatlandı.![]()
Kaan sağ bek sezonun kalanında devam eder yönetim bunu bahane edip sağ bek yok diyip almaz.Allah korudu
Emerson sakatlandi