Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaya Temel: "West Ham, Barış Alper Yılmaz için 20+5 milyon Euro'luk resmi teklif yapmaya hazırlanıyor."

Kaya sen bi kaynağını kontrol filan et bugda kalmasın ping filan artmış olabilir.

Kaya Temel: "Ahmed Kutucu ile 5 yıllık sözleşme yapılması bekleniyor. Bana, olumsuz bir şey olmadığı söylendi."
uyduruyor, uydurmuyorsa da buna yalan söylüyorlar diger adamlara söyledikleri gibi. 5 yillik sözlesme yaparsan adamin sözlesmesi devre arasi bitmis olacak. 4.5 veya 5.5 yillik sözlesme yapmis olmalari gerekir.

Kaya sen bi kaynağını kontrol filan et bugda kalmasın ping filan artmış olabilir.

Kaya Temel: "Ahmed Kutucu ile 5 yıllık sözleşme yapılması bekleniyor. Bana, olumsuz bir şey olmadığı söylendi."
Zehirli ok geldi, bjk formalı poz bekliyorum.

Acil Sağ Bek
Acil 6-8
Acil 10

Bunun planlaması hazırlık süreci bugün başlayacak birşey değil yemin ederim eski kafalı hepsi tek düşünce kervan yolda düzülür bakkal değil burası pastayı paylaşamayıp Erden i yerken iyiydi şimdi olmayınca kaçmak demek bu adamların tekrar stada bile sokulmamasını gerektirir yok öyle bedavadan hava civa önlerinde pasta ile poz vermek

Söyleyecek söz bulamıyorum hem hastayım hem sinirliyim ateşler içinde yanarken bile forumda bir ihtimal transfer veya olumlu şeyler duyarım dıye giriyorum, kendilerini Galatasaray tarihinin yaşamadığı seyşeri yaşattı zanneden futbolcu topluluğumuz teknik heyetimiz ve o muhteşem yönetimimiz acaba benim veya bizler kadar Galatasaray’ı düşünüyorlar mı? Herkes gider biz kalırız biz Galatasaraylıyız transfer yapsanızda yapmasanızda bu yönetim İS TEN Mİ YOR!

transfer döneminden gerçekten tiksiniyorum ya

hem oyuncuları hem hocayı hem bizi gerçekten çok yıpratıyor

şu sokuk 2-3 haftayı kazasız atlatıp full konsantre devam etmemiz lazım maçlara
Bizimkilerin salaklığı adam akıllı bir Sportif Direktörün olsaydı fırsat transferi diye tutturmazsan bir oyuncuya tutturacağına mesela Mika- Gouri- Wahi olmuyorsa al Kroupi yada X başka genç 9.5 bir tane de scout fizikli stoper. Ondan sonra bekle ne bekleyeceksen. Yok illa zorlayacaklar şov yapacaklar.

Salim Manav: "Galatasaray ve Eyüpspor, Ahmed Kutucu transferi için 6 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında imzaları attı.Oyuncuyla yapılan ilk görüşme olumsuz, ufak pürüzler var. Ahmed Kutucu, gelmek istiyor."
Şimdi amaç kulüpte sıkıntı yok Ahmet çok para istedi o yüzden olmadı ha. Böylece Murat, ve bu bizim kepazeler bu işin içinden sıyrılcak ha. Frankfurt kaç para vercekmiş onu bi diyin hele, 2,5-3 mü vercek. Rezil kepaze olcanız dimi Frankfurt açıklayınca. Taraftarı salak yerine koymayın. Çapsız embesiller

Şimdi amaç kulüpte sıkıntı yok Ahmet çok para istedi o yüzden olmadı ha. Böylece Murat, ve bu bizim kepazeler bu işin içinden sıyrılcak ha. Frankfurt kaç para vercekmiş onu bi diyin hele, 2,5-3 mü vercek. Rezil kepaze olcanız dimi Frankfurt açıklayınca. Taraftarı salak yerine koymayın. Çapsız embesiller
Frankfurt değil fb alıyor rtaş

Soyleniyor
Ediliyor
Oneriliyor

Hic bir tane TAK diye haber yazmiyor

kos kocaman copluk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt