Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-2 maçını izledim sadece, gironada uçar kaçarken bile izlememiştim citye gelince bakmıştım, çok rahat dribling yapıyor yağ gibiAynen onu diyorum
uyduruyor, uydurmuyorsa da buna yalan söylüyorlar diger adamlara söyledikleri gibi. 5 yillik sözlesme yaparsan adamin sözlesmesi devre arasi bitmis olacak. 4.5 veya 5.5 yillik sözlesme yapmis olmalari gerekir.Kaya sen bi kaynağını kontrol filan et bugda kalmasın ping filan artmış olabilir.
Kaya Temel: "Ahmed Kutucu ile 5 yıllık sözleşme yapılması bekleniyor. Bana, olumsuz bir şey olmadığı söylendi."
Zehirli ok geldi, bjk formalı poz bekliyorum.Kaya sen bi kaynağını kontrol filan et bugda kalmasın ping filan artmış olabilir.
Kaya Temel: "Ahmed Kutucu ile 5 yıllık sözleşme yapılması bekleniyor. Bana, olumsuz bir şey olmadığı söylendi."
Hazrlığı iptal etsinlerKaya Temel: "West Ham, Barış Alper Yılmaz için 20+5 milyon Euro'luk resmi teklif yapmaya hazırlanıyor."
az bile o tag.adamlar oyuncu kaptırmada master yapıyorlar.Twitter da ya transfer ya istifa tagı açmışlar. Allah akıl fikir versin.
toplam 10 milyon euro bile tutmaz bu ikisi. alinabilecek en makul yerliler suan mevki itibariyle ikisine de ihtiyac var.Yaşanırsa şaşırmam fener 3'lü oynuyor Kostic'ten memnun değiller Eren'i oraya isterlerse şaşırmam.
Bizimkilerin salaklığı adam akıllı bir Sportif Direktörün olsaydı fırsat transferi diye tutturmazsan bir oyuncuya tutturacağına mesela Mika- Gouri- Wahi olmuyorsa al Kroupi yada X başka genç 9.5 bir tane de scout fizikli stoper. Ondan sonra bekle ne bekleyeceksen. Yok illa zorlayacaklar şov yapacaklar.transfer döneminden gerçekten tiksiniyorum ya
hem oyuncuları hem hocayı hem bizi gerçekten çok yıpratıyor
şu sokuk 2-3 haftayı kazasız atlatıp full konsantre devam etmemiz lazım maçlara
İşte müthiş yöneticilik örneği !!!!Gerçeklerin gün yüzüne çıkma gibi bir huyu var.
Kaya Temel: "Gabriel Sara'nın sakatlığından dolayı orta saha transfer düşüncesi var."
Şimdi amaç kulüpte sıkıntı yok Ahmet çok para istedi o yüzden olmadı ha. Böylece Murat, ve bu bizim kepazeler bu işin içinden sıyrılcak ha. Frankfurt kaç para vercekmiş onu bi diyin hele, 2,5-3 mü vercek. Rezil kepaze olcanız dimi Frankfurt açıklayınca. Taraftarı salak yerine koymayın. Çapsız embesillerSalim Manav: "Galatasaray ve Eyüpspor, Ahmed Kutucu transferi için 6 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında imzaları attı.Oyuncuyla yapılan ilk görüşme olumsuz, ufak pürüzler var. Ahmed Kutucu, gelmek istiyor."
Frankfurt değil fb alıyor rtaşŞimdi amaç kulüpte sıkıntı yok Ahmet çok para istedi o yüzden olmadı ha. Böylece Murat, ve bu bizim kepazeler bu işin içinden sıyrılcak ha. Frankfurt kaç para vercekmiş onu bi diyin hele, 2,5-3 mü vercek. Rezil kepaze olcanız dimi Frankfurt açıklayınca. Taraftarı salak yerine koymayın. Çapsız embesiller
Yalan yaaa yalannnnnn, inanmayın, Allah aşkına çocuğu ateşe atıyolar inanmayın yaaabize gelmeyi degil, parayi istiyor gibi
Mantıklı gidebilir güzel paraKaya Temel: "West Ham, Barış Alper Yılmaz için 20+5 milyon Euro'luk resmi teklif yapmaya hazırlanıyor."