- 17 Eylül 2018
- 20.832
- 23.666
- 1.983
Ceza sahasında şu çoğalmayı yapıp biraz daha hareketli ve çabuk oynasak derbyler hariç diğer maçları rahat kazanabiliriz. Sıfıra inmeden kör kör ortalarla gol aramamız içimi şişiriyor artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldığı az süreye rağmen Serie A gibi bir ligde skor katkısı yapmış, yani pek dipte birisi de değil manasında belirtmiştim ben onu, yoksa dediğin gibi örnekleme yapmak zor o sürelerle. Biz bu herifi istediğimiz zaman zaten 8 numaraya istemiyor muyduk ve transfer yaptıran çıkışını da öyle yapmamış mıydı? Ben 10 numara olarak değil 8'e düşünüyorum onu, Sara ve İlkay'ın o veya bu sebeple yapamadığı şeyleri yapsa bile ciddi level atlarız. Torreira ise zaten iyiden iyiye ileri hat oyuncusu olmuş durumda. Yani Torreira'nın pek geride (merkezde) oynama durumu kalmadı artık.Bu adamın 10 numarada skor katkısı (g+a) yüksek geçirdiği bir dönem yok. Eğer 10 numara olarak düşünüyorsanız skor katkısı düşük bir on numarayı cidden bu kadar çok ister misiniz? Çok süre aldığı dönemde geride oynamış, doğal olarak skor/asist katkısı 10 numara için sınırlı. Mevkisine göre iyi ancak mevkisi için skorer bir 8 numarayı 10 numaraya çekince bir 10 numaradan beklenen skor katkısını yapamayabiliyor. Onda da öyle olmuş gibi, zaten önde oynatılınca formayı kaybetmiş de diyebiliriz.
Öncelikle bu seneki örneklem çok dar bence, olumlu/olumsuz yorum yapmaya yetmez o tüm kulvarlarda yaptığı 3 gol 2 asistlik istatistik. Örneklem az maç olunca kısıtlı sürede atıyorum son 10dk girip denk gelip bir gol atarsan birden hayvan gibi gol/dakika istatistiğin olur. Ancak mesela geçen sezon daha uzun örneklem olunca özellikle ligde aldığı süreye göre skor katkısı çok kısıtlı kalmış; 1149dk 2 gol 1 asist. Ligde 30dk üzerinde süre aldığı 17 maçta (6 tanesi de 65dk üstü) skor katkısı yok mesela geçen sene 10 numara oynarken. GS'nin sonradan oyuna giren rotasyon 10 numarası bile 17 maçta gol asist yapamazsa (ve sadece 2 maçta yaparsa) taraftar döverek sepetler... 3 maç üst üste skor katkısı yapamasın homurdanmalar başlar...
Daha verimli göründüğü yerde, geride oynatalım derseniz de biz o tarz 10 numaradan bozma adam oynatamayız geride Torreira yanında.
2 orta saha bekliyoruz adamlar torreirayı da yolluyor
Selam renktaş, troll mesajlar atmamın sebebi hem biraz goygoy dönsün, hem sohbet olsun diye. Yoksa çok canım sıkkın olanlara.
Haa Galatasaray hiçbir zaman 2005 vs o yıllardaki kadar çulsuz duruma bi daha düşmez ama ne olursa olsun çöpe giden her para yazık günahtır ve muhakkak arayacağımız paralardır.
Ben buna yanıyorum.
28 Ocak-6 Şubat arası transfer yapacaktı bunlar sözde. İtalyaya gideli 4 gün oldu ses soluk yokNeyinize güveniyorsunuz anlamıyorum ki,