Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ceza sahasında şu çoğalmayı yapıp biraz daha hareketli ve çabuk oynasak derbyler hariç diğer maçları rahat kazanabiliriz. Sıfıra inmeden kör kör ortalarla gol aramamız içimi şişiriyor artık.

Bu adamın 10 numarada skor katkısı (g+a) yüksek geçirdiği bir dönem yok. Eğer 10 numara olarak düşünüyorsanız skor katkısı düşük bir on numarayı cidden bu kadar çok ister misiniz? Çok süre aldığı dönemde geride oynamış, doğal olarak skor/asist katkısı 10 numara için sınırlı. Mevkisine göre iyi ancak mevkisi için skorer bir 8 numarayı 10 numaraya çekince bir 10 numaradan beklenen skor katkısını yapamayabiliyor. Onda da öyle olmuş gibi, zaten önde oynatılınca formayı kaybetmiş de diyebiliriz.

Öncelikle bu seneki örneklem çok dar bence, olumlu/olumsuz yorum yapmaya yetmez o tüm kulvarlarda yaptığı 3 gol 2 asistlik istatistik. Örneklem az maç olunca kısıtlı sürede atıyorum son 10dk girip denk gelip bir gol atarsan birden hayvan gibi gol/dakika istatistiğin olur. Ancak mesela geçen sezon daha uzun örneklem olunca özellikle ligde aldığı süreye göre skor katkısı çok kısıtlı kalmış; 1149dk 2 gol 1 asist. Ligde 30dk üzerinde süre aldığı 17 maçta (6 tanesi de 65dk üstü) skor katkısı yok mesela geçen sene 10 numara oynarken. GS'nin sonradan oyuna giren rotasyon 10 numarası bile 17 maçta gol asist yapamazsa (ve sadece 2 maçta yaparsa) taraftar döverek sepetler... 3 maç üst üste skor katkısı yapamasın homurdanmalar başlar...

Daha verimli göründüğü yerde, geride oynatalım derseniz de biz o tarz 10 numaradan bozma adam oynatamayız geride Torreira yanında.
Aldığı az süreye rağmen Serie A gibi bir ligde skor katkısı yapmış, yani pek dipte birisi de değil manasında belirtmiştim ben onu, yoksa dediğin gibi örnekleme yapmak zor o sürelerle. Biz bu herifi istediğimiz zaman zaten 8 numaraya istemiyor muyduk ve transfer yaptıran çıkışını da öyle yapmamış mıydı? Ben 10 numara olarak değil 8'e düşünüyorum onu, Sara ve İlkay'ın o veya bu sebeple yapamadığı şeyleri yapsa bile ciddi level atlarız. Torreira ise zaten iyiden iyiye ileri hat oyuncusu olmuş durumda. Yani Torreira'nın pek geride (merkezde) oynama durumu kalmadı artık.

28 Ocak-6 Şubat arası transfer yapacaktı bunlar sözde. İtalyaya gideli 4 gün oldu ses soluk yok :) Neyinize güveniyorsunuz anlamıyorum ki,

Neye güvendiklerini söyleyeyim,

Galatasaray'ın parasına güveniyorlar

Başka da bir şey değil.

2 orta saha bekliyoruz adamlar torreirayı da yolluyor

Selam renktaş, troll mesajlar atmamın sebebi hem biraz goygoy dönsün, hem sohbet olsun diye. Yoksa çok canım sıkkın olanlara.

Haa Galatasaray hiçbir zaman 2005 vs o yıllardaki kadar çulsuz duruma bi daha düşmez ama ne olursa olsun çöpe giden her para yazık günahtır ve muhakkak arayacağımız paralardır.

Ben buna yanıyorum.

Hepimizin derdi o kardeşim. Maç günleri sinirlenmemiz burda birbirimize belki sataşmamız herkesin ortak derdi Galatasaray en nihayetinde.

28 Ocak-6 Şubat arası transfer yapacaktı bunlar sözde. İtalyaya gideli 4 gün oldu ses soluk yok :) Neyinize güveniyorsunuz anlamıyorum ki,

28 ocakta Cl den elenirsek Avrupa’da transfer kapandıktan sonra 3-6 Şubat arası Osimhen gibi yine fırsat çıkar diye düşünen futbol aklına tüküreyim

Geleceğe dair her şeye rağmen içimi karartmayan şey takımımızda hala iyi asetlerin olması.
Seneye bu oyuncuların satılması gerektiğini düşünüyorum.
Çok kıymetli isimler olabilirler ama Nelsson gibi vakti gelen oyuncuyla -değerini bulduğunda- yolları ayırmak gerekiyor.
Barış Alper gibi. Siyah ekran paylaştığında dahi savunuyordum zira takım için çok kıymetli. Ama para ediyorken sene sonu satılmalı.

Tabii Barış Alper'i 40'a satıp aynı paraya Lookman'ı alırsan da büyük kerizlik yapmış olursun.

40'a Barış'ı sattın, gittin 15-20'ye potansiyelli, tavanı yüksek 22-23 yaşında bir kanat oyuncusu alacaksın. 3 sene sonra da onu satacaksın tekrar vs.

Bunun böyle bir döngüye girmesi gerekiyor birçok mevkide.

Bu kadr sakinlik durgunluk normal degil

28 Ocak- CL den elendik

3 Şubat- Avrupa’da transfer sezonu kapandı

4-Şubat- Antrenmanda Vitinha sinirlenip, luis enrique nin kafasında rakı şişesi kırdı

5 Şubat- Psg nin kadro dışı bıraktığı Vitinha için Kavukçu Paris’e gitti

6 Şubat- Vitinha Galatasaray’da

Böyle bir masal daha bekliyor heralde yönetim :asd:

Yakinda su yazilir "dursun baskan secim oncesi bu paralsri harcamak istemiyor"

Anlami: kimseyle on gorusme ve hazirlik yapmadan cat kapi menajer cukkasiyla is denendi, olmadi. Vasat hamleler gelebilir

Lan gidin pape miydi, neydi onu alın yapcaniz işe sokim sizin ya

Bu transfer döneminde kimin peşinden koşulmaz diye anket yapsalar Hakan çıkar Fabian çıkar, cımbızla çekmiş gibi onlara gidiyorsunuz

Toth muydu o çocuk onu alın dursun kenarda, kaan ayhan oturacağına o otursun

Kanata da domalcaksanız domalın lookmana zaten domalmadan gelmezsiniz bayılırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt