- 31 Ağustos 2021
- 70.336
- 50.343
- 3.843
Elim gitse neler geliyor aklimada yazacagim ama iste kendimi inandiramiyorum.Baştakiler için ben artık iyi düşünmüyorum hepsi bir hesaba göre hareket ediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elim gitse neler geliyor aklimada yazacagim ama iste kendimi inandiramiyorum.Baştakiler için ben artık iyi düşünmüyorum hepsi bir hesaba göre hareket ediyor
1 haftadır avrupa turu yapmaya getek yok ki
Burada dennis var onyedikadan daha iyi bence
75 kere yazdım bu adamın defansif olarak bir boka yaramadığını burada.Modern nijeryali maldonado direkt.Aldigini yanindakine atar tek işi buBu ne abi bu mu fizikli mücadeleci adam![]()
15 olsa ben okeyim gömüldüğü kadar kötü topçu değil statik bir adam ama orta sahayı baya baya rahatlatırErtan göre onyedika 15 milyondan az.yalan oldugu da burdan belli
11 e direkt 2 ortasaha lazımBu takım boku yemiş.
Stoper
Kanat
10 no
Forvet
2 orta saha
Tam 6 eksik var eyvah ki ne eyvah
Barış yunus yedek kalmasın dediğimiz her sezonda azımıza edildi ikisi birden büyük maçlarda olmuyor bunu görmek için kahin olmaya gerek yokBarış yunus yedek mi kalsın diyen taraftarla aynı kafadalar hepsi
Lookman +Tell lazım
Sürekli gidecem diyen torreira ve kronik lemina yerine de 2 ortasaha
Trabzon maçı hariç bu ikisini oynatmam derbilerdeBarış yunus yedek kalmasın dediğimiz her sezonda azımıza edildi ikisi birden büyük maçlarda olmuyor bunu görmek için kahin olmaya gerek yok
Dennis potansiyel olarak daha ümit veriyor. Onyedika bu, daha fazla ilerlemez.1 haftadır avrupa turu yapmaya getek yok ki
Burada dennis var onyedikadan daha iyi bence
3 senedir nasıl çakarız diye debelenip duruyorlar bi enayi bulamadılarBrugge bundan bir bok olmaz bir an evvel satalımın derdinde galiba.
Transfer olursa komisyon alır, onun meselesidir.Menajeri bos yapmis
Motivasyonu biten adam kadro da olmadigi macta takimla birlikte neden fethiye’ye gider
Tamamen menajerinin sacma sapan isleri
Torreira burda mutlu ve en büyük motivasyonu da basari
Sadece barış oda fiziksel üstünlükten dolayı 3 sezondur diyorum Mertens tarzıda değil aklı beyni olanTrabzon maçı hariç bu ikisini oynatmam derbilerde