- 16 Haziran 2010
- 204.142
- 156.227
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25-30 milyondan aşağı bırakmazlar. Gerek var mı Süper ligde oynatan ve bilen Oulai gibi biri varken. Oulaiyi de bu paraya alırsın. Oulai bunlardan iyi ve çocuk 19 yaşında olmasına rağmen oyunu çok olgun. Tek sıkıntı tsye gelirken futbol hayatını bitirme ihtimali olan bir sakatlığı vardı. O sakatlık olmasaydı zaten ts alamazdı. İşte bu sakatlık sıkıntı olmayacaksa, neyse fiyatı alınır gelinir. Ama bunu akıl edeceklerini sanmam..Mandela Keita müthis olur bu arada, yükseliste olan bir oyuncu
Ama böyle akilli isler yapmayiz biz o yüzden ümidim yok
Onu alamazsın o paraya ayrıca iki oyuncunun profil olarak birbiriyle zerre alakası yok.Tsden
25-30 milyondan aşağı bırakmazlar. Gerek var mı Süper ligde oynatan ve bilen Oulai gibi biri varken. Oulaiyi de bu paraya alırsın. Oulai bunlardan iyi ve çocuk 19 yaşında olmasına rağmen oyunu çok olgun. Tek sıkıntı tsye gelirken futbol hayatını bitirme ihtimali olan bir sakatlığı vardı. O sakatlık olmasaydı zaten ts alamazdı. İşte bu sakatlık sıkıntı olmayacaksa, neyse fiyatı alınır gelinir. Ama bunu akıl edeceklerini sanmam..
Rakip derken? Gelse de haftaya oynayamaz.He Marmoush he City transfer dönemi devam ederken CL’deki rakibine niye katkı sağlayacak oyuncu versin Marmoush yazanlar onu da bi desin?
Guzel seylerde her gun yeni bir kamera ya da programda goruruz ama dedigin gibi taraftarla yuzlesmeye cesaret eden yok.
Cuma gunu divani bekliyorum neler cikacak diye.
Albayrak gibileride tekrar gelmesin hic. Tesekkure ediyorum, tesekkurler...falcao ve diagne facialari...gerek yok.
Kural engeli var da, onu geçtim sen rakip filan değilsin adamlara..Rakip derken? Gelse de haftaya oynayamaz.
Sonraki turda eşleşecek olsak bile takmazlar
Hocam bizdeki sözleşmesi bittigindeki yaşına istinaden dusundum ben26 yaş yaşlı mı? Sana hazır oyuncuda lazım farkındasın demi?
iyi oyuncu ama aynı kısırlık devam eder , playmaker bir orta saha almadığımız sürece pek sıcak bakmıyorum ben.Keita iyi bir kesici ve baya sert bir oyuncu driplingi falan kısıtlı bir oyuncu ama.Bir tane video atmışlar buraya onu da gördüm mesela ama maç içindeki tek driplingi falandı o da zaten.Lemina gibi zeki bir oyuncu da değil al ver yapar merkezde anca
Sadece orta saha değil bize forvette lazım. İcardi ölmüş ağlayanı yok. Adım atacak mecali yok.
Nasıl oyuncu? Gardi İspanya'da olduğuna göre garanti bu da önerilmiştir.![]()
Javi Guerra - Oyuncu profili 25/26
Javi Guerra, 23, İspanya ➤ Valencia CF, 2023'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 25.00 mil. € ➤ * 13 May 2003, Valencia, İspanyawww.transfermarkt.com.tr
Moretto demiş ki mali sorunlardan dolayı ayrılacak.![]()
Zaten kesici ve sert birini arıyor bizimkiler.iyi oyuncu ama aynı kısırlık devam eder , playmaker bir orta saha almadığımız sürece pek sıcak bakmıyorum ben.Keita iyi bir kesici ve baya sert bir oyuncu driplingi falan kısıtlı bir oyuncu ama.Bir tane video atmışlar buraya onu da gördüm mesela ama maç içindeki tek driplingi falandı o da zaten.Lemina gibi zeki bir oyuncu da değil al ver yapar merkezde anca
Ayrıca Parmada zaten transfer sorunu var , schjeldrup'la ilgileniyorlar ve keita da takımın önemli bir parçası bence 30a falan verirler anca
Kulübü ile büyük sorunları olan Terem Moffi harika olurdu. Tabii herhangi bir kulüp ile anlaşmamış ise.En büyük sorunumuz bu. Osimhenin yedeği.. maalesef icardi artık iyi olan son vuruşları da yapamıyor..