Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tsden
Mandela Keita müthis olur bu arada, yükseliste olan bir oyuncu

Ama böyle akilli isler yapmayiz biz o yüzden ümidim yok
25-30 milyondan aşağı bırakmazlar. Gerek var mı Süper ligde oynatan ve bilen Oulai gibi biri varken. Oulaiyi de bu paraya alırsın. Oulai bunlardan iyi ve çocuk 19 yaşında olmasına rağmen oyunu çok olgun. Tek sıkıntı tsye gelirken futbol hayatını bitirme ihtimali olan bir sakatlığı vardı. O sakatlık olmasaydı zaten ts alamazdı. İşte bu sakatlık sıkıntı olmayacaksa, neyse fiyatı alınır gelinir. Ama bunu akıl edeceklerini sanmam..

Tsden

25-30 milyondan aşağı bırakmazlar. Gerek var mı Süper ligde oynatan ve bilen Oulai gibi biri varken. Oulaiyi de bu paraya alırsın. Oulai bunlardan iyi ve çocuk 19 yaşında olmasına rağmen oyunu çok olgun. Tek sıkıntı tsye gelirken futbol hayatını bitirme ihtimali olan bir sakatlığı vardı. O sakatlık olmasaydı zaten ts alamazdı. İşte bu sakatlık sıkıntı olmayacaksa, neyse fiyatı alınır gelinir. Ama bunu akıl edeceklerini sanmam..
Onu alamazsın o paraya ayrıca iki oyuncunun profil olarak birbiriyle zerre alakası yok.

Trabzon'un 40-50 arası bir beklentisi var onu geçtim DMC oynayamaz Oulai bizim takımda ki bizimkiler baştan beri DMC bakıyor.

Sayın hocamız pazar gününden feragat ederek, biz Galatasaraylılar için kimleri izledi acaba beta kasetten.

IMG_5472.webp

El attığımız hangi oyuncunun birbiri ile alakası var ki? Bizim 6 ya ihtiyacımız yok as olarak, tabii bana göre. Yedeğe olur. Ancak keratin biri, driplingi olan, top süren, rakip takımı ara pasları ile ansızın çaresiz bırakan savunması da iyi 6-8 arası daha doğrusu bizdeki gedsona ihtiyaç var. Buna en yakın olan da bu çocuk. Fiyatını da bi zahmet ikili ilişkilerle ayarlasınlar.

Guzel seylerde her gun yeni bir kamera ya da programda goruruz ama dedigin gibi taraftarla yuzlesmeye cesaret eden yok.

Cuma gunu divani bekliyorum neler cikacak diye.

Albayrak gibileride tekrar gelmesin hic. Tesekkure ediyorum, tesekkurler...falcao ve diagne facialari...gerek yok.

Albayrak gibi bir yönetici lazım, ama transferlere falan değil yani. Oyuncularla ilgilenecek edecek. Bugün Albayrak olsa yönetimde sırf böyle işler için çok etkisini görürdük.

Moretto demiş ki mali sorunlardan dolayı ayrılacak. 🧐

Sen az önce Parma maçını izledin galiba, Keita gelirse ne dersin?

@İskender Nikolov
iyi oyuncu ama aynı kısırlık devam eder , playmaker bir orta saha almadığımız sürece pek sıcak bakmıyorum ben.Keita iyi bir kesici ve baya sert bir oyuncu driplingi falan kısıtlı bir oyuncu ama.Bir tane video atmışlar buraya onu da gördüm mesela ama maç içindeki tek driplingi falandı o da zaten.Lemina gibi zeki bir oyuncu da değil al ver yapar merkezde anca
Ayrıca Parmada zaten transfer sorunu var , schjeldrup'la ilgileniyorlar ve keita da takımın önemli bir parçası bence 30a falan verirler anca

Mesela yas grubuna dahil aldığımız transfer sozlesme boyu o şekilde mi değerlendirilir ya da 20 yas mi almamız gerekir 23 icin

iyi oyuncu ama aynı kısırlık devam eder , playmaker bir orta saha almadığımız sürece pek sıcak bakmıyorum ben.Keita iyi bir kesici ve baya sert bir oyuncu driplingi falan kısıtlı bir oyuncu ama.Bir tane video atmışlar buraya onu da gördüm mesela ama maç içindeki tek driplingi falandı o da zaten.Lemina gibi zeki bir oyuncu da değil al ver yapar merkezde anca
Ayrıca Parmada zaten transfer sorunu var , schjeldrup'la ilgileniyorlar ve keita da takımın önemli bir parçası bence 30a falan verirler anca
Zaten kesici ve sert birini arıyor bizimkiler.

Playmaker derken DMC'den bunu beklememen lazım biz Inter değiliz ki senin playmaker'in Ilkay o olmazsa ofansif orta sahaya alacağın başka biri olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt