- 11 Haziran 2015
- 39.725
- 28.174
- 2.193
marcao'nun satışından sonra netleşir gibi gelen paraya göre, ciddi bi iddia yok hala ortasaha içinbiz kimi alcaz reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
marcao'nun satışından sonra netleşir gibi gelen paraya göre, ciddi bi iddia yok hala ortasaha içinbiz kimi alcaz reis
Haluk bir şekilde patlamıyor,patlıyorsada ben denk gelmedim.Bence solbakken transferi bitti bitecek. Halugun dedigi transferler oluyor genelde.
Olabilirde nadir.Haluk bir şekilde patlamıyor,patlıyorsada ben denk gelmedim.
Ya cok kotu adam gibi duruyor da kim izliyor ki Flamengo. Ben arada Palmeiras'in Libertadores maclarina bakiyordum o kadar o da Melo icin. Jorge Jesus bildigin FT iste, serial winner ve iyi hoca ama kariyer sonunda ve metodlari sorgulanir hale gelmis. Bir de zirvede cok zaman geciren yipranir, o da var. Neyse iste bu adam da FT gibi guvendigi topculara oncelik veriyor belli oldu.Arao eskiden bize de yazılmıştı bayağı izlemiştim o aralar, tabi bayağı zaman oldu şuan kendini nasıl geliştirdi bilmem de pek fark yaratabilecek bi oyuncu değildi.
biz biraz daha çift yönlü oyunculara yöneleceğiz bence, carvalho işine sadece fbye kazık sokmak için gireriz
1 tane kaliteli adam gelse biraz moral olur, orta saha bomboş,1 tane güvenilir adam olmaz mı koca kadrodaoliveria
gueye
carvalho
benzer maliyetler bakalım kimi getirecekler.
Ya cok kotu adam gibi duruyor da kim izliyor ki Flamengo. Ben arada Palmeiras'in Libertadores maclarina bakiyordum o kadar o da Melo icin. Jorge Jesus bildigin FT iste, serial winner ve iyi hoca ama kariyer sonunda ve metodlari sorgulanir hale gelmis. Bir de zirvede cok zaman geciren yipranir, o da var. Neyse iste bu adam da FT gibi guvendigi topculara oncelik veriyor belli oldu.
Bu arada millete giciklik olsun diye transfere girmeye gerek yok aga. Bence bos is. Almayacagimiz topcuyu kovalamayalim. Bu tip alcak davranislari alcak kuluplere birakalim.

Ben Erden Timur'da o tarzi gormedim, Abdulkerim ve Kazimcan kizistirma denemez biz aldik direkt cunku.bende doğru bulmuyorum piyasayı kızıştırma muhabbetini ama sanki bu yönetim bunu bol bol yapacak gibi
Sallasalarda patlamıyorlar bir türlü net olarak sergi,adamlara kap muamelesi yapılıyorhaluk ve gökhan mı sallamıyor?![]()
ahmet denizci nasil ustad?Sevimli biri ama duyum veriyor mu ki agabey. Nadiren veriyor cok da tutturduguna rastlamadim sanki.
Dogru baya onemli biri. Yalniz her dedigi guvenilir diyemem Turk menejerlerle iliskisi biraz fazla kulupten degil de onlardan aliyor sanki bilgiyi.
6ya toreyra 8e ndombele alalım. Bi kere de dünya gözüyle rahat maç izleyeyim ulanGueye veya Torreira mutlaka 6 pozisyona gelmeli