Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arao eskiden bize de yazılmıştı bayağı izlemiştim o aralar, tabi bayağı zaman oldu şuan kendini nasıl geliştirdi bilmem de pek fark yaratabilecek bi oyuncu değildi.

biz biraz daha çift yönlü oyunculara yöneleceğiz bence, carvalho işine sadece fbye kazık sokmak için gireriz
Ya cok kotu adam gibi duruyor da kim izliyor ki Flamengo. Ben arada Palmeiras'in Libertadores maclarina bakiyordum o kadar o da Melo icin. Jorge Jesus bildigin FT iste, serial winner ve iyi hoca ama kariyer sonunda ve metodlari sorgulanir hale gelmis. Bir de zirvede cok zaman geciren yipranir, o da var. Neyse iste bu adam da FT gibi guvendigi topculara oncelik veriyor belli oldu.

Bu arada millete giciklik olsun diye transfere girmeye gerek yok aga. Bence bos is. Almayacagimiz topcuyu kovalamayalim. Bu tip alcak davranislari alcak kuluplere birakalim.

Ya cok kotu adam gibi duruyor da kim izliyor ki Flamengo. Ben arada Palmeiras'in Libertadores maclarina bakiyordum o kadar o da Melo icin. Jorge Jesus bildigin FT iste, serial winner ve iyi hoca ama kariyer sonunda ve metodlari sorgulanir hale gelmis. Bir de zirvede cok zaman geciren yipranir, o da var. Neyse iste bu adam da FT gibi guvendigi topculara oncelik veriyor belli oldu.

Bu arada millete giciklik olsun diye transfere girmeye gerek yok aga. Bence bos is. Almayacagimiz topcuyu kovalamayalim. Bu tip alcak davranislari alcak kuluplere birakalim.

bende doğru bulmuyorum piyasayı kızıştırma muhabbetini ama sanki bu yönetim bunu bol bol yapacak gibi

Ya bu adamin is yapmama ihtimali yok bize de cok yarar da. Teknigi cok kotu bir de asiri toksik bir karakter. Soyunma odasinin havasini zehirler. Asi karsiti mal bi tip. Egoist ayrica. GS bir halati beraber cekenlerin takimidir!!

Yalniz bu Bjk'nin GS Liseli SD'si bu sene bize mi calisiyor ulan acaba ha :asd: :asd:

Sevimli biri ama duyum veriyor mu ki agabey. Nadiren veriyor cok da tutturduguna rastlamadim sanki.

Dogru baya onemli biri. Yalniz her dedigi guvenilir diyemem Turk menejerlerle iliskisi biraz fazla kulupten degil de onlardan aliyor sanki bilgiyi.
ahmet denizci nasil ustad?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt