Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
--------------------batu-----------------
mert---denayer---abdül----pva
---------torreira----ndonbele-----
yunus--------talisca------kerem
------------------dovbyk---------------

CL de gruplari gecebilecek kadro.

tamam ama sen bu çocuklarla ilgilenmediğinde bu çocuklar profesyonel sözleşme de alamıyor onların açısından da kötü. yani adamlarla ilgilenmiyorsun 18 yaşına gelmiş profesyonel sözleşme vermiyorsun sonra karagümrüğe gitti diye ayın diyorsun bu da olmaz en başta kendi içimizde halletmek lazım
iste bunu legal olarak duzenleyecek bir hukuk ekibi olmasi lazim bu oyunculara sozlesme neyse teklif edelim akillarini celecek menajerlerin kucagina da birakmayalim.

Arkadaşlar Yunus + Kerem’li kadrolar görüyorum. Yapmayın ikisi aynı anda sahada maça başlamaz. Böyle yanlış kadrolarda verimsiz olunca adamlara sövüyorsunuz sonra. Şu sene Berkan’ın yanına bir Banega bir de Fernando Reges ayarı adam olsa yazılacakları tahmin edemiyorum.

Tolga Ciğerci bile o ekiple neye dönüştü hatırlayın.

iste bunu legal olarak duzenleyecek bir hukuk ekibi olmasi lazim bu oyunculara sozlesme neyse teklif edelim akillarini celecek menajerlerin kucagina da birakmayalim.
İşte bizim yönetimler senede 1 değiştiği için bunlara sıra gelmiyor. Transfere 17 Haziran’dan sonra başlıyoruz sonra Bartuğ hain siz düşünün.

24A0F403-84F5-4E4C-88E6-520C50A06776.webp

Yorumlarda tepki gelince Eren paylasimini sildi

Arkadaşlar Yunus + Kerem’li kadrolar görüyorum. Yapmayın ikisi aynı anda sahada maça başlamaz. Böyle yanlış kadrolarda verimsiz olunca adamlara sövüyorsunuz sonra. Şu sene Berkan’ın yanına bir Banega bir de Fernando Reges ayarı adam olsa yazılacakları tahmin edemiyorum.

Yunus sağ kerem sol birlikte oynayacaklar %90 yazmamız normal değil mi? Birde niye başlamasın anlamadım.

Sarı-kırmızılı ekibe, sezonu Beşiktaş'ta tamamlayan Miralem Pjanic ile Rangers'ta kiralık oynayan Aaron Ramsey önerildi.

Aç oyuncular isteyen Buruk'un, iki oyuncuya da kapıyı kapattığı belirtildi.

Ya şu talisca li kadroları yazmayın. Cidden komik oluyor. Bu adamı getiremezsin ve bjk de oynadı yani. Hani onuda geç gelse okey ama adam bizimle hiçbir alakası yok zaten. Sallayın yaa

Yunus sağ kerem sol birlikte oynayacaklar %90 yazmamız normal değil mi? Birde niye başlamasın anlamadım.
İkiside gelişme sürecinde oyuncular ve parlıyorlar. Çok fazla sorumluluk. Takım parlarken onların aradan sıyrılması lazımdı. Gelişme sürecindeki genç isimlere tüm yükü bindirmek doğru değil. Birinin yerine bir tık daha kalite iş bilen adam lazım.

Yunus gecen sezon sag bölgeden gelse bu durumda olmazdik. Vargasin kereme göre cokmu farki var. Adamlar döktürdü sagli sollu, biz sadece keremin bölgesinden gidebildik, gerisini kendin düsün. Berkanin yanina makeleleyi koy yine birsey degismez.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt