Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
giphy.gif

Şu orta sahaya doğru düzgün seçim yapıp bir an önce getirsinler de geri kalanları son gün getirsinler mühim değil.
Marcao Kerem falan da gitmek istiyorsa hemen gitsin. Elimizdeki adamları bilip ona göre hareket edelim. Giderse de bir tek Mustafa için üzülürüm. Doğru düzgün şans bulamadan gitti diye. Bir de Halil gelirse sevinirim. Düzgün bir orta saha ile neler yapabileceğini çok merak ediyorum. Başka bir süper lig takımda görmek üzer beni açıkçası.
Halil'i mi bonservisli istersin yoksa aynı bütçeye Umut Bozok mu üstad? (sanki çok fark yok gibi o iki denklemde)

bu hariç yorumuna katılmaktayım - MM konusunda bilhassa ama gitmek istiyor deniyor (tekliflerde var güya ) kısmet

bugün düşündüğümden daha az aksiyonlu geçti herkes bu hafta içi bir gaza basılacak pir gaza basılacak modunda...

Konu yeri degil ama Akdeniz oyunlarinda cok iyi geri donus yapti Erkek Voleybolcularimiz. Hadiyin Efe'ler.

Morutan bu sene kalmalı, sola vargası çözelim 10 no akbaba yeter hamzayla beraber, ortasaha baran aksaka ve fernando götürür

Bein 100 gol diye klip yapmiş izliyordum

Şu herif ne güzel goller atmiş

Halil'i mi bonservisli istersin yoksa aynı bütçeye Umut Bozok mu üstad? (sanki çok fark yok gibi o iki denklemde)

bu hariç yorumuna katılmaktayım - MM konusunda bilhassa ama gitmek istiyor deniyor (tekliflerde var güya ) kısmet
Halil ile umut bence farklı oyuncular. Ben Halil hiç striker olarak düşünmedim. Hep 2. Forvet olarak düşündüm. Son vuruşlarından ziyade ileri çıkışları etkiliyor beni. Topa ilk dokunuşu onun gibi yapabilen meziyette oyuncu bu ligde var mı bilmiyorum. (sadece bizim maçları izlediğim içindir) bu yüzden senin sorunun cevabı bende yok. Umut ile Mustafa yı, diagne yi, gomis i karşılaştırabilirim sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt