Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.713
- 37.152
- 3.798
Bu arada yapsalar ciddi karlı çıkarlar ama işte lig farkı reklam farkı devreye giriyor burada.40 Milyon pound'a ikisini birden verelim botmanı iade etsinler fiş duruyorsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada yapsalar ciddi karlı çıkarlar ama işte lig farkı reklam farkı devreye giriyor burada.40 Milyon pound'a ikisini birden verelim botmanı iade etsinler fiş duruyorsa.
günün sonunda bir emre gider ama kılınç olmaz o derimBaşakşehir'e Berkay için Emre Kılınç ve 4 milyon euro verilse ne dersiniz![]()
Halil'i mi bonservisli istersin yoksa aynı bütçeye Umut Bozok mu üstad? (sanki çok fark yok gibi o iki denklemde)Şu orta sahaya doğru düzgün seçim yapıp bir an önce getirsinler de geri kalanları son gün getirsinler mühim değil.
Marcao Kerem falan da gitmek istiyorsa hemen gitsin. Elimizdeki adamları bilip ona göre hareket edelim. Giderse de bir tek Mustafa için üzülürüm. Doğru düzgün şans bulamadan gitti diye. Bir de Halil gelirse sevinirim. Düzgün bir orta saha ile neler yapabileceğini çok merak ediyorum. Başka bir süper lig takımda görmek üzer beni açıkçası.
morutan satılık degilSA.
Morutan satılmadı mı hala
Rumenler scout transferi mi acaba.rumenlerden derhal kurtulmamız gerek derhal
SA.
Morutan satılmadı mı hala
Bizim ligden daha les olan rumen liginden morutan cica ya toplam 10m nasil verdik aklim almiyorrumenlerden derhal kurtulmamız gerek derhal
Terim gorevde dgl olm sen niye geldin geriŞehzade Morutanın satılması gündemde değil
Halil ile umut bence farklı oyuncular. Ben Halil hiç striker olarak düşünmedim. Hep 2. Forvet olarak düşündüm. Son vuruşlarından ziyade ileri çıkışları etkiliyor beni. Topa ilk dokunuşu onun gibi yapabilen meziyette oyuncu bu ligde var mı bilmiyorum. (sadece bizim maçları izlediğim içindir) bu yüzden senin sorunun cevabı bende yok. Umut ile Mustafa yı, diagne yi, gomis i karşılaştırabilirim sadece.Halil'i mi bonservisli istersin yoksa aynı bütçeye Umut Bozok mu üstad? (sanki çok fark yok gibi o iki denklemde)
bu hariç yorumuna katılmaktayım - MM konusunda bilhassa ama gitmek istiyor deniyor (tekliflerde var güya ) kısmet
Terim gorevde dgl olm sen niye geldin geri