Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu adam müthiş bir herif ama bunla sanson geliyorsa 6 numaraya fernando filan olmaz

arkayı toplayacak genç ciğersiz bir 6 numara elzem olur

yoksa çok yeriz

Tam yatıyordum, haber üstüne bir saattir forumdayım. Neyse iyi geceler.
sleep.gif

Pedro'yu İtalya kaynaklı duyduk Abdülkerim'i bile son saniye duyduk Sanson, Solbakken vs. söylendiği gibi yem olabilir hakikaten.

geçen sene ki genç sevdası erken bitti
yine kasarlara yöneliyoruz bakiyorumda

Gecen sene de Babel, Feghouli ve Diagne/Gomis vardi... Hadi Gomis´i cikariyorum, ama o diger üc isimin daha genc, net performans verebilecek, kasar adamlar ile doldurulmasi lazim... Bu 3 oyuncu arti Falcao mas kontenjanini doldurdugu icin muhtemelen kasar transfer yapmadik/yapamadik.

Genclerin arasina bu tarz 3 oyuncu gerekli... Ancak bu tarz oyuncular tazelenmesi gerekiyor belirli periyotlarda... Dezavantaji bu...

topu önüne alışı şahane,bu konuda kendine has bi stili var gibi.sürekli yapmıs bunu.araya pasları,oyun görüşü çok iyi ve ortaları da güzel.gayet top sürüyo,çalım yeteneği de var.ben cok begendim videoda.ama çok asistini yemişler herifin,belli

Ölüp bitilen Talisca bu arkadaştan 2 yaş küçük aşağı yukarı aynı bonservis ve iki kat daha fazla maaş alacaktı ki aynı istatistikleri Serie A'da yapmış üstüne.
Bu adamın maaşı 2 milyon olur Talisca en az 6 alırdı. O yüzden Talisca diyipte bu adama burun kıvıranları anlamıyorum

Sistem 4-4-2

Okan
Mert Denayer Abdulkerim Pwa
Yunus Ndombele Sanson Vargas
Pedro Sörloth

Taş gibi kadro olur

Pedro'yu İtalya kaynaklı duyduk Abdülkerim'i bile son saniye duyduk Sanson, Solbakken vs. söylendiği gibi yem olabilir hakikaten.
Bana da öyle geliyor biraz. Hoş iki isim de iyi olur aslında takıma ama bu adamdan sonra solbakken kesinlikle yalan olur Kerem ya da yunus tan biri gitmez ise.

Solbakken yem olmasın - ki sanmıyorum öyle kendini kanıtlamış bir adam değil , fırsat trasnferi aslında , baya değerlenebilir.

ama geç kaldığımız sürece başka kulüpler gelecek - onlarla da maddi anlamda yarışacak halde değiliz maalesef. yoksa aşırı istiyorum kapalım o adamı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt