Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam yatıyordum, haber üstüne bir saattir forumdayım. Neyse iyi geceler.
Solbakken avrupada performans gostermis baya begendim kacmamali rekabet iyidirMesssi yunusu kesecek bir oyuncu geleceğine inanmıyorum. Kerem satılsa vargas gelde daha iyi olur sanki. Parayı da orta sahaya basarız.
cenk ile ilgili az baya yav bizim tayfa full terim edit çalışıyor.knk bu tw tayfa mizahın nirvanası yaw. editler captionlar falan yarılıyorum yarım saat dolasınca
geçen sene ki genç sevdası erken bitti
yine kasarlara yöneliyoruz bakiyorumda
Solbakken avrupada performans gostermis baya begendim kacmamali rekabet iyidir
cenk ile ilgili az baya yav bizim tayfa full terim edit çalışıyor.
Bu adamın maaşı 2 milyon olur Talisca en az 6 alırdı. O yüzden Talisca diyipte bu adama burun kıvıranları anlamıyorumÖlüp bitilen Talisca bu arkadaştan 2 yaş küçük aşağı yukarı aynı bonservis ve iki kat daha fazla maaş alacaktı ki aynı istatistikleri Serie A'da yapmış üstüne.
Bana da öyle geliyor biraz. Hoş iki isim de iyi olur aslında takıma ama bu adamdan sonra solbakken kesinlikle yalan olur Kerem ya da yunus tan biri gitmez ise.Pedro'yu İtalya kaynaklı duyduk Abdülkerim'i bile son saniye duyduk Sanson, Solbakken vs. söylendiği gibi yem olabilir hakikaten.
Solbakken yem olmasın - ki sanmıyorum öyle kendini kanıtlamış bir adam değil , fırsat trasnferi aslında , baya değerlenebilir.Pedro'yu İtalya kaynaklı duyduk Abdülkerim'i bile son saniye duyduk Sanson, Solbakken vs. söylendiği gibi yem olabilir hakikaten.