- 18 Mayıs 2011
- 53.495
- 57.472
- 4.613
Joao pedro gectigimiz sezon 20 mac forve 18 mac forvet arkasi oynamis , acaba hangi mevkide oynatacak okan hoca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batshuayi santrafor değildir Batshuayi forvettir ikisi çok farklı şeyler Muriqi tam bir santrafordur hangi oyuncu daha faydalı olur demek için sistem ve etrafındaki oyunculari görmek lazımmuriqi ispanyada baya iyi oynamış ben batsh'a tercih ederim ama zor transfer. bonservis beklentisi yüksekmiş lazionun
Forvete de pres yapan dinamik sağlam bir isim gelseÖzellikle 8 numarada Sanson, forvet arkası Joao Pedro bayağı iyi tercihler
Tabiki haketti ama ben bizde yapabilecegini düsünmüyorum kapali defansa karsi ise yaramaz bencekereme de öyle diyorlardı geçen yaz, yunus formayı haketti bence performansıyla gerisini getiremezse yedeğe düşer tabi orası ayrı.
6 no Gueye? Atletiği gider çöp olur diye söyleniyordun üstat hayırdır![]()
Muldur yerine Onur Bulutu almak daha mantıklı maliyet açısından o parayı Sanson yerine başka bir kalite katacak oyuncuya kullanırımPedro solbakken fernando müldür ben fitim. Birdre üzerine sansonu getirebiliyorsalar tam olur.
Oda olabilir.Muldur yerine Onur Bulutu almak daha mantıklı maliyet açısından o parayı Sanson yerine başka bir kalite katacak oyuncuya kullanırım
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kerem de aynı tarz adamdı sadece açık alanda iş yapıyordu zamanla gelişti, yunus da yapabilir. denemeden, oynatmadan göremeyiz. geçen sezon gelişim sezonuydu yunusun, kıymetli bir oyuncu artık.Tabiki haketti ama ben bizde yapabilecegini düsünmüyorum kapali defansa karsi ise yaramaz bence
Benim tahminim forvet arkası oynatacak ama gezgin forvet gibiJoao pedro gectigimiz sezon 20 mac forve 18 mac forvet arkasi oynamis , acaba hangi mevkide oynatacak okan hoca
motzun hesaba bakıyorum bazen. olumlu yazıyor oradabu gs sözlük forumun tam tersi hep.bjk fener ne yapsa iyi,biz yaparsak kötü
Norveç sanırım.Nerede yapti o istatistigi isvecmi?
çok az yazıyorum sözlüğe. kimliğimi ele mi verdimmotzun hesaba bakıyorum bazen. olumlu yazıyor orada