Transfer Nöbeti #4 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joao pedro gectigimiz sezon 20 mac forve 18 mac forvet arkasi oynamis , acaba hangi mevkide oynatacak okan hoca

Tabiki haketti ama ben bizde yapabilecegini düsünmüyorum kapali defansa karsi ise yaramaz bence
kerem de aynı tarz adamdı sadece açık alanda iş yapıyordu zamanla gelişti, yunus da yapabilir. denemeden, oynatmadan göremeyiz. geçen sezon gelişim sezonuydu yunusun, kıymetli bir oyuncu artık.

Joao pedro gectigimiz sezon 20 mac forve 18 mac forvet arkasi oynamis , acaba hangi mevkide oynatacak okan hoca
Benim tahminim forvet arkası oynatacak ama gezgin forvet gibi

Halil'in bir türlü yapamadığı rol yani

Topu saklayacak ani şut çıkaracak yeri geldiğinde dribling ile ceza sahasına dalacak

Bunların hepsini yapabiliyor Pedro

yunus şu an cezasahası önünde ve içinde ülkenin en tehlikeli futbolcusu.bi de sanırım buna joao pedro eklenecek

herkesin kaderi değişik.gomis kariyerinde kupa kazanmadı.bizde geldi şampiyonluk yaşadı.belki şu ana kadar underrated takılan joao pedroda hakettiği değeri,kupaları bizde görecek.kaç yasına gelirsen gelsin pes etmemiş joao pedro,mukafatı da Galatasarayla basarılar olabilir.

Kim ne derse desin Schira'ya inancim tam. O dediyse bitmistir bu transfer. Gedsonun bize gelisinde cogu muhabir gelmeyecek dedi, o israrla gelecek demisti.

Pedro'dan bir Elmander katkısı alabiliriz

Bu bakımdan da önemli bir transfer olur gelirse

Bu takımın en büyük eksikliği Elmander tarzı orta saha ile forvet arasını bağlayacak bir oyuncu eksikliği idi

Terim bu açığı hep hızlı kanatlarla kapatmaya çalışıyordu ama olmuyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt