Transfer Nöbeti #4 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Icardi mevzusunun en geç bir haftaya kapanması lazım.. Yönetim ve başkan son derece istekliyiz diyorlar.. Zeko'yu reddettik çünkü onu almak Icardi'den vazgeçmek demektir diyorlar ama 6.5 , 7.5 milyon euro bandında sözleşme teklif edildiyse ve kabul edilmediyse belli ki daha fazlasını istiyordur. Bu adamın bonservisini de işin içine katarsan taksitli vs.. senelik net maliyeti minimum 12-13 milyon bandında olur.. Muhesebecilik yapmıyoruz malesef gerçek bu.. Koskaca şampiyonlar ligi gelirini bir adama bağlama lüksü var mı bu kulübün.

Oysa ki senelerdir bu kulüpteki kanser forveti besleyecek hiçbir sistem ve asist özelliği olan kanatların olmamasıydı. Kerem-Rashica ikilisi 20'ye yakın asist yaptı ama Rashica'yı hala bekliyoruz. Kerem'in kaybolduğu maçlarda bir alternatifi yok.. Yönetim bunları sağlama alıp Ihenacho gibi 2 tane hızlı adam alıp işi bitirebilir..

Sponsorluklarla paraların gelmesi güzel. Okan hocaya güvenim sonsuz.. Geçen sene çözdüğümüz bu kanat sorununu bu sene transferlerle yeniden çözmemiz gerekiyor.. Angelino güzel hamle..

TM'ye göre boyu 1.92'ymiş o ne öyle maşallah
Maşaallah da birkaç santim daha uzar yaşı itibariyle. Stoper bile olsa, 1,90 üzeri oyuncularda hantallık problemi yaşamayan çok nadir çıkıyor; 1,87-190 ideali...3-5 santimin zannedildiğinden fazla -olumlu veya olumsuz- farkettiğini Futbol ve Tenis istatistiklerinden biliyorum...

sol bek ve alternatif santrafor gelirse ilk yurtdışı kampına gerisini toplarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt