- 22 Ocak 2010
- 52.299
- 33.658
- 3.073
Ekli dosyayı görüntüle 208127
Kim bu yakışıklı
Kim bu yakışıklı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali yesilyurt mu bu cocugun fizigi ne guzel olmus
Hicbir sey olmaz o cocuktan yasi olmus 20Özgür Baran Aksaka'dan bu sezon bir patlama bekliyorum. Mutlaka şans verilmeli.
Sans verilmez alınır. İyi futbolcuysa şansa ihtiyacı olmadan o formayı alir.Şans verilmeli
TM'ye göre boyu 1.92'ymiş o ne öyle maşallah2005 imiş maşallah Aslan parçasına
Ne ihracı usta döner Ahmet
Turkiye kuluplerde geçerliligi olmayan bir beyanat. Altyapi oyuncularimiza şans vermekte gerideyiz. Hoca oynatmadan hiçbişey alamazSans verilmez alınır. İyi futbolcuysa şansa ihtiyacı olmadan o formayı alir.
@Keramettin TANRIVERDİ beni yedirmeyecektir. Kendisi adaletli biri diye biliyorumHerşey bir kıvılcımla başlar. Korkma titre! @Barış Savaş
Maşaallah da birkaç santim daha uzar yaşı itibariyle. Stoper bile olsa, 1,90 üzeri oyuncularda hantallık problemi yaşamayan çok nadir çıkıyor; 1,87-190 ideali...3-5 santimin zannedildiğinden fazla -olumlu veya olumsuz- farkettiğini Futbol ve Tenis istatistiklerinden biliyorum...TM'ye göre boyu 1.92'ymiş o ne öyle maşallah
Hemen sattı rashiscayi eyşan SamiRashica gözümde karardı valla Orsic gerçekten 2mye gittiyse.
Scarpayi alalım bari
Bülent kalafat bizim scout ekibinde çalışıyormuş @Sami Karakoç
SevindimBülent kalafat bizim scout ekibinde çalışıyormuş @Sami Karakoç