Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TSL de değil çocukluk aşkında... Gelirse de bunu sanmayanlar başını alır.
Yıldız futbolcuların aşklarına göre maaş talep ettiğini sananlar başını alır. Herifin dünyada ilk 11'ine giremeyeceği takım sayısı 4-5 ya var ya yok, Alman milli takımının orta saha oyuncusu, Zaha'nın 7, 37'lik Mertens'in 4+ milyon aldığı yerde 5-6 milyon Euro'ya oynayacak.

Derdi aşk olsaydı geçen sezon bonservisi elindeyken gelirdi.

Yıldız futbolcuların aşklarına göre maaş talep ettiğini sananlar başını alır. Herifin dünyada ilk 11'ine giremeyeceği takım sayısı 4-5 ya var ya yok, Alman milli takımının orta saha oyuncusu, Zaha'nın 7, 37'lik Mertens'in 4+ milyon aldığı yerde 5-6 milyon Euro'ya oynayacak.

Derdi aşk olsaydı geçen sezon bonservisi elindeyken gelirdi.
Avatarındaki adama bak sen. O oynadıysa bu takımda o da oynar. İkna et yeterki...

Ayrıca diğeri de 6 milyona değil 16 milyona oynuyor...unutmayalım

Son düzenleme:
15 Haziran'da demişim şimdiye kadar 2'sini geçtik sıradaki istasyon "Limitler"

Kampa kadar yetişecek > İyi oyuncular için Euro 2024 bitişini bekliyoruz > Limitler yok Şampiyonlar ligi gruplarına kalmamız gerekiyor > Son gün fiyatlar ucuzlasın yıldızlar geliyor.

Dua edelim de Ndombele bir takımla anlaşsın yoksa ansızın Eylül'de boşta diye yedirmeye çalışırlar.
k5j00tm.jpg

8jk yerine Galatasaray’a gitmekte ısrar etmenin holiganlıkla ne alakası var? Konu vizyon, konu profesyonel bir futbolcunun önceliklerinin ne olması gerektiği, ne holiganlığı.

8jk kulübü Fb uydusu, son 9 ayda 5 hoca değiştirmiş, sportif, ekonomik, yönetimsel olarak bitik, kadrosunda tek bir mutlu futbolcu olmayan pespaye bir kulüp. Kabak gibi Rashica örneği var, oradan çıkarım yapmaya çabalayabilirsin.

Normalde Galatasaray’ı anlatmama gerek olmaması lazım ama o mesajdan sonra emin olamıyorum.
Ne alakası var hemen söyleyeyim.
Örnek: Emre AKBABA

şapka düştü kel gözüktü, erden baskanım gitti

bizimkiler gökdeniz bayrakdar'ı falan bile alamayacak seviyeye düştü, zaten niye ister orasını da anlamadım da,
kitlendik resmen

Eriksen gelsin 10 için

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avatarındaki adama bak sen. O oynadıysa bu takımda o da oynar. İkna et yeterki...
Burada Hagi'nin bonservis ücretleri var:

Burada da Hagi'nin yıllık ücretiyle ilgili bir haber:

81li olarak söyleyebilirim ki yıllık 3,5 milyon dolar 90'larda astronomik bir ücretti.

Hagi bonservisine yakın parayı tek yılda alıyordu.

Burada Hagi'nin bonservis ücretleri var:

Burada da Hagi'nin yıllık ücretiyle ilgili bir haber:

81li olarak söyleyebilirim ki yıllık 3,5 milyon dolar 90'larda astronomik bir ücretti.

Hagi bonservisine yakın parayı tek yılda alıyordu.
Ben de 81 liyim merak etme 16 milyon da astronomik bir ücret...

Oğuz Aydın konusunda netim eğer gidip alamıyorsak kimse Bayern ya da bu ligin babasıyız gibi o şu bu hikayelerine girmesin düzenli olarak 2 sene şampiyon olup nadasa çekelim.

Beşiktaş'ın eksiği ne ?. Yerli oyuncu sayısı yetersiz sen gidip bu takımları güçlendirirsen 2 gün sonra başına bela olduğunda şampiyonluğu ufak farkla kaybedersen bu sefer çıkıp ağlamayacaksın.

Abdülkerim konusu ligin kaderini değiştirdi mi ?. Değiştirdi.

Muhtemelen Abdülkerim olmasaydı yerli krizine girip 2 senede şampiyon bile olamayabilirdik.

Önümüzde böylesine bir örnek varken ligde forveti olmayan takımda bu kadar katkı yapan adamı almazsan 2 gün sonra daha fazla üzülürsün.

Oğuz Aydın konusunda netim gidip alamıyorsak kimse Bayern o şu bu hikayelerine girmesin 2 sene şampiyon olup nadasa çekelim.

Beşiktaş'ın eksiği ne ?. Yerli oyuncu sayısı yetersiz sen gidip bu takımları güçlendirirsen 2 gün sonra başına bela olduğunda şampiyonluğu ufak farkla kaybedersen bu sefer çıkıp ağlamayacaksın.

Abdülkerim konusu ligin kaderini değiştirdi mi ?. Değiştirdi.

Muhtemelen Abdülkerim olmasaydı yerli krizine girip 2 senede şampiyon bile olamayabilirdik.
Kerem var,baris var,yunus var.zaniolo,zaha ve ziyech var.oguzu ne yapacaz?

Ben Hojbjergi alabileceğimizi şüpheli buluyorum. İbrahim Hatipoğlu iş bitirici bir görüntüden uzak duruyor.
Erden Timur olsaydı da Höjbjerg, MC Tomminay ve ismi geçen diğer bana göre ucuk isimleri alamazdık. En oluru Höjbjerg'in adı Milan ve Dortmund ile anılıyor ki ancak bunlar olmazsa bize düşer bu da transferin son zamanlarında olur. Bu isimler yerine elimizde para da varken daha oluru olan kampa yetiştirebileceğimiz Dominguez, Frendrup vb gibi isimlere gitmemiz gerekiyordu. Şu an boşa zaman kaybediyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt