Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz Aydın için yangın yapmam şahsen. Beşiktaş'a gitse kaç yazar? Fazla para vermemek lazım.
Bu transferin süreci yanlış yönetildi, hatipoğlu çıktı bişeyler dedi başkan bana bırakın dedi. Ziyech kalacaksa oğuz zaten oynayamaz, veya kerem kalacaksa alınması zaten hiç mantıklı değil. İsmini bu kadar sık medyaya düşürmenin bence hiç gereği yoktu

Bu transferin süreci yanlış yönetildi, hatipoğlu çıktı bişeyler dedi başkan bana bırakın dedi. Ziyech kalacaksa oğuz zaten oynayamaz, veya kerem kalacaksa alınması zaten hiç mantıklı değil. İsmini bu kadar sık medyaya düşürmenin bence hiç gereği yoktu
Kesinlikle. İsmi medyaya düşüp de rakip takım aldığı zaman "çalım attık" muhabbetine giriyorlar.

Rafa Silva meselesi de öyle. Umrumda bile değil açıkçası. Ama Beşiktaşlılara sorsan, üzüntüden uyuyamadığımızı zannediyorlar.

Temmuz ilk haftası avrupa medyasına bişeyler düşmeye başlar bence orayı bekleyin. Bizim muhabirler tık uğruna hergün bişey sallıyor

Hiç ihtiyacımız omayan bölgede günlerdir saçma sapan pazarlık yapıyoruz, ha tjk ya veya ifb ye kazık sokmaksa maksat ona okeyim.

Griezman ın euro da rezalet bir halde oynamasının nedeninin kendisini bize aldırmak istemesi olduğu gibi komplo teorisi ürettim tam şuanda
Temmuz ilk haftası avrupa medyasına bişeyler düşmeye başlar bence orayı bekleyin. Bizim muhabirler tık uğruna hergün bişey sallıyor

Griezmann‘i bu sene pek izlemedim normalde de cok begenirim ama Avrupa sampiyonasinda ki maclarda bitik gördüm kendisini. Cok kötüydü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt