- 20 Ağustos 2017
- 19.036
- 12.747
- 1.653
Şunu atıyorum 5 kiralama 15 şarta bağlı opsiyonla kiralayacağımıza direkt 10'a falan satak. Gerçi 10 verecek var mıdır şüpheli ama
Satistan mi kardan mi payi var Roma'nin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şunu atıyorum 5 kiralama 15 şarta bağlı opsiyonla kiralayacağımıza direkt 10'a falan satak. Gerçi 10 verecek var mıdır şüpheli ama
Ne Roma'dan alırken ne de Aston'a kiralarken doğru düzgün açıklamadılar ki zorunlu satın alma şartlarını, bonusları falanSatistan mi kardan mi payi var Roma'nin?
Dursunun huyudur, verilcek adama vermez, verilmicek adama kulübün tapusunu verir.Oğuz Aydın için yangın yapmam şahsen. Beşiktaş'a gitse kaç yazar? Fazla para vermemek lazım.
Bu transferin süreci yanlış yönetildi, hatipoğlu çıktı bişeyler dedi başkan bana bırakın dedi. Ziyech kalacaksa oğuz zaten oynayamaz, veya kerem kalacaksa alınması zaten hiç mantıklı değil. İsmini bu kadar sık medyaya düşürmenin bence hiç gereği yoktuOğuz Aydın için yangın yapmam şahsen. Beşiktaş'a gitse kaç yazar? Fazla para vermemek lazım.
Kesinlikle. İsmi medyaya düşüp de rakip takım aldığı zaman "çalım attık" muhabbetine giriyorlar.Bu transferin süreci yanlış yönetildi, hatipoğlu çıktı bişeyler dedi başkan bana bırakın dedi. Ziyech kalacaksa oğuz zaten oynayamaz, veya kerem kalacaksa alınması zaten hiç mantıklı değil. İsmini bu kadar sık medyaya düşürmenin bence hiç gereği yoktu
Hiç ihtiyacımız omayan bölgede günlerdir saçma sapan pazarlık yapıyoruz, ha tjk ya veya ifb ye kazık sokmaksa maksat ona okeyim.Bu transferin süreci yanlış yönetildi, hatipoğlu çıktı bişeyler dedi başkan bana bırakın dedi. Ziyech kalacaksa oğuz zaten oynayamaz, veya kerem kalacaksa alınması zaten hiç mantıklı değil. İsmini bu kadar sık medyaya düşürmenin bence hiç gereği yoktu
Temmuz ilk haftası avrupa medyasına bişeyler düşmeye başlar bence orayı bekleyin. Bizim muhabirler tık uğruna hergün bişey sallıyor
Ziyech ve keremi satmış olsaydık anlardım ama harbiden çok boş bi gündemle uğraşıyoruz. 1 aydır oğuz aydın meselesi mi olur yav saçmalıkHiç ihtiyacımız omayan bölgede günlerdir saçma sapan pazarlık yapıyoruz, ha tjk ya veya ifb ye kazık sokmaksa maksat ona okeyim.
Dursun yemleyip duruyo bunları taraftarın gazını alın diye. Bizde salağız ya yiyoruz.Bu iki kelin her gece terörizmi yetti artık,taşımayın yav
O kaçırdığı goller neydi geçen maç, deli taklidi yapıyor aslanımGriezman ın euro da rezalet bir halde oynamasının nedeninin kendisini bize aldırmak istemesi olduğu gibi komplo teorisi ürettim tam şuanda
Az önce dediğim gibi şikeci kuş familyasına kazık sokmaksa maksat, tamam okey iyi.Ziyech ve keremi satmış olsaydık anlardım ama harbiden çok boş bi gündemle uğraşıyoruz. 1 aydır oğuz aydın meselesi mi olur yav saçmalık
Ya veremediği paslar kesinlikle şu moda girmişO kaçırdığı goller neydi geçen maç, deli taklidi yapıyor aslanım![]()
Şu milli takımdaki Keremin yedeğinin yedeğinin yedeği için kopan kıyamete bak, koçgiller gibi andavalları soysun Alanya başkanıZiyech ve keremi satmış olsaydık anlardım ama harbiden çok boş bi gündemle uğraşıyoruz. 1 aydır oğuz aydın meselesi mi olur yav saçmalık