Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oguz da en az baris kadar potansiyel var

Ama ben oguz’un bize transfer olmak icin asiri istekli oldugunu düsünmüyorum

Oguz cetin den dolayi adi oguz’dur büyük ihtimal

Ve crespo’nin bize attigi gol den sonraki sevincini ayni sezon bir penalti golünden sonra yapmisti

4 milyon’u kabul etmiyorsa alanya transfer etmeye de gerek yok

Oguz da en az baris kadar potansiyel var

Ama ben oguz’un bize transfer olmak icin asiri istekli oldugunu düsünmüyorum

Oguz cetin den dolayi adi oguz’dur büyük ihtimal

Ve crespo’nin bize attigi gol den sonraki sevincini ayni sezon bir penalti golünden sonra yapmisti

4 milyon’u kabul etmiyorsa alanya transfer etmeye de gerek yok

4 bile fazla aslında 6 milyonlar konuşuluyor bu kadar da etmez bence

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zanyolo CL takımına gidecem diye Fiorentina'nın daha yüksek teklifini de kabul etmemiş. Geçen sene de PL diye tutturmuştu. O şartlara giderse kızılacak yer yönetim değil Zanyolo ve bu herifi başımıza musallat eden Erden Timur'dur. Kimse kusura bakmasın.
Ne alaka yav? GS tarihinde kaç tane topçu var sanki verdigimizden fazlayi geçtim aldığımız paraya satabildigimiz de bunu musallat olarak göreceğiz?

Zaniolo bize kaç para kazandırmış olacak 2 sezonda toplam?

Zaniolo bize kaç para kazandırmış olacak 2 sezonda toplam?
7+5 olacak gibi yani 12 milyon gelecek, biz de 15 milyon ödeyeceğiz ama 5 sezona yayılan taksitle aldık henüz iki taksit odediysek artı yaziyor velev ki yine alınmazsa en kotu 5-10'a deneyen çıkar kısacası zarar yazması çok mümkün olmayan ve alışık olmadığımız bir transfer ama hala getiren suçlanıyor

Haluk Yürekli: "Mukiele, Galatasaray'ın sağ bek alternatiflerinden birisi. Galatasaray'ın bu oyuncuyu kiralık olarak kadroya katma isteği var."

Mukiele diyor Haluk canlı şu an.

Mukiele de gelmez abi. Alamaz bunlar kimse

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt