Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.122
- 48.657
- 4.843
Çalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çalım
Oguz da en az baris kadar potansiyel var
Ama ben oguz’un bize transfer olmak icin asiri istekli oldugunu düsünmüyorum
Oguz cetin den dolayi adi oguz’dur büyük ihtimal
Ve crespo’nin bize attigi gol den sonraki sevincini ayni sezon bir penalti golünden sonra yapmisti
4 milyon’u kabul etmiyorsa alanya transfer etmeye de gerek yok
Ne alaka yav? GS tarihinde kaç tane topçu var sanki verdigimizden fazlayi geçtim aldığımız paraya satabildigimiz de bunu musallat olarak göreceğiz?Zanyolo CL takımına gidecem diye Fiorentina'nın daha yüksek teklifini de kabul etmemiş. Geçen sene de PL diye tutturmuştu. O şartlara giderse kızılacak yer yönetim değil Zanyolo ve bu herifi başımıza musallat eden Erden Timur'dur. Kimse kusura bakmasın.
Fener'e yanlamayan takım var mı?Nedense hepte fenerbahçeye yakın takımlardan futbolcu istiyoruz
O da doğruFener'e yanlamayan takım var mı?
7+5 olacak gibi yani 12 milyon gelecek, biz de 15 milyon ödeyeceğiz ama 5 sezona yayılan taksitle aldık henüz iki taksit odediysek artı yaziyor velev ki yine alınmazsa en kotu 5-10'a deneyen çıkar kısacası zarar yazması çok mümkün olmayan ve alışık olmadığımız bir transfer ama hala getiren suçlanıyorZaniolo bize kaç para kazandırmış olacak 2 sezonda toplam?