Transfer Nöbeti #4 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtalyayi harcadilar matmazel
1719687512920.webp

ndombele ve aurier'in konumuzla ne alakası var? neden konuyu değiştirmeye çalışıyorsun?
Ben diyorum ki sağ bek 8 ve 10 a tartışmasız doğru profil oyuncular alınmalı. Sen net lik tartışması yapıyorsun transfer bu tutar tutmaz her zaman risk vardır ama gidipde Cicaldau gibi soru işaretleri ile dolu yatırım transferi yapılmasın dıyorum. Gerekirse maliyeti yüksek olsun net oyuncular olsun dıyorum.

Yeteer artik yeter! Gecen sezon 1 sene onceki futbolcularla sampiyon olduk! Belki avrupa liginde yari final oynardik! Nerede orta saha nerede bek?!!! Hazran bitti!! Daha vakit var demesinler! Eylulde etebo getirir bunlar!

Bu sezon da Höjbjerg ile uyutacaklar taraftarı. Tüm transfer dönemi uyutup son gün saçma sapan bir transfer yaparlar

Bu video cok yetersiz onun yeteneklerini anlatmak için,yolun acik olsun karakterli pasam benim,kampa alinirsin inşallah😘

Ben diyorum ki sağ bek 8 ve 10 a tartışmasız doğru profil oyuncular alınmalı. Sen net lik tartışması yapıyorsun transfer bu tutar tutmaz her zaman risk vardır ama gidipde Cicaldau gibi soru işaretleri ile dolu yatırım transferi yapılmasın dıyorum. Gerekirse maliyeti yüksek olsun net oyuncular olsun dıyorum.
sag bekin her tarafı dogru profil olsa ne olur. hiç bir beke 4 milyon maaş verilmez. hele van bissaka gibi birine hiç verilmez. pva ayarında bir herif.

Ulan Mcdombele. Yeteneğine ihanet etmesen şimdi 10 numara için rölantide takılıyorduk.. 2 nasolsa çözülürdü..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt