- 28 Temmuz 2011
- 9.794
- 15.221
- 2.433
Cheek biraz abartı olmuşWirtz listedeki ilk isim!
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cheek biraz abartı olmuşWirtz listedeki ilk isim!
İtalyayi harcadilar matmazel
şahsi bişey oldugunu sanmıyorum. sinirleri bozulmuş olabilir.Seni sevmiyor galiba??
haidara çok mu normal senceCheek biraz abartı olmuş
Ben diyorum ki sağ bek 8 ve 10 a tartışmasız doğru profil oyuncular alınmalı. Sen net lik tartışması yapıyorsun transfer bu tutar tutmaz her zaman risk vardır ama gidipde Cicaldau gibi soru işaretleri ile dolu yatırım transferi yapılmasın dıyorum. Gerekirse maliyeti yüksek olsun net oyuncular olsun dıyorum.ndombele ve aurier'in konumuzla ne alakası var? neden konuyu değiştirmeye çalışıyorsun?
lorenzo kim?Haluk Yürekli bugün gün içerisinde bir yayında ya Lorenz ya Doue olacak demiş sağ bek için sanırım. Lorenz için daha fazla bonservis istiyorlarmış sadece.
Lorenz Assignon, soyadını yazmak daha zorlorenzo kim?

Kimi alacaz yavhaidara çok mu normal sence
Haris HajradinovićKimi alacaz yav
RLC artiz değil miydiRLC harika olur
A1B
RLC
daha ne isteriz
sag bekin her tarafı dogru profil olsa ne olur. hiç bir beke 4 milyon maaş verilmez. hele van bissaka gibi birine hiç verilmez. pva ayarında bir herif.Ben diyorum ki sağ bek 8 ve 10 a tartışmasız doğru profil oyuncular alınmalı. Sen net lik tartışması yapıyorsun transfer bu tutar tutmaz her zaman risk vardır ama gidipde Cicaldau gibi soru işaretleri ile dolu yatırım transferi yapılmasın dıyorum. Gerekirse maliyeti yüksek olsun net oyuncular olsun dıyorum.