Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
İcardi sezona 15 kilo vermiş halde girsin yine yazılır, bu halde okan hoca bile unutmuşturHerkes icardiyi unutmus. Kimse kadrolara almiyor![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi sezona 15 kilo vermiş halde girsin yine yazılır, bu halde okan hoca bile unutmuşturHerkes icardiyi unutmus. Kimse kadrolara almiyor![]()
ver yetkiyi gör etkiyi - Geroge GardiTüm yetkiyi işinin ehli Gardi'ye verdikleri için bu transfer dönemi çok rahatım.
Reis hiç gündem olmadı ama bunlar son dönemde devletten iyi yer kapattılar bildiğim kadarıyla. Ama tabi biz floryayı bile eli yüzü düzgün bi projeye sokamamışken kim napsın dağ başındaki arazileriBankalar birliği borcundan bahsediyorlardır. 0 sportif başarı ile nasıl kapanacak 500 m euro borç :d
Ellerinde satılabilir eli ayağı düzgün topçu da yok pek.
Kısa vaadede projeye çevrilebilecek gayrimenkulleri var mı bilmiyorum.
O yerler şimdi için değil de, sonrası için, geleceğe dönük yatırımlardır muhtemelen. (Biz de yapmalıyız bu arada bu tarz işleri).Reis hiç gündem olmadı ama bunlar son dönemde devletten iyi yer kapattılar bildiğim kadarıyla. Ama tabi biz floryayı bile eli yüzü düzgün bi projeye sokamamışken kim napsın dağ başındaki arazileri
Haber yok kilit
Reis şu fb ye bir söv de transfer yapalim o haldeForuma donusumle birlikte haberlerin kesilmesi tesaduf mu ?
(dondugum gun zaten Sane isi bitmisti resmiyet bekleniyordu )
@modsForuma donusumle birlikte haberlerin kesilmesi tesaduf mu ?
Gsmizi salma vaktin geliyorForuma donusumle birlikte haberlerin kesilmesi tesaduf mu ?
almiyoruz selamini