Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Hatip Osimhen transferinde en ufak payin varsa ben de hic birsey bilmiyorum

Cuesta‘yi da sen aldin iste

Sen ne itici bir adamsin ya

Buchi sabah samiyene salladıysa daha sen ortada bile yokken samiyen yine duyum veriyordu derim bu arada.

Jelert'e şu haliyle max 2-3 verirler. Aynı şekilde Frankowski ve Köhn. Öyle 7-8 bekleyenler hayal görüyor. Frankowski ve Köhn satılmalı üçe beşe bakmadan. Jelert ise kiralanmalı, ilerde daha iyi bonservis kazandırabilir.

Alper adminin ppdeki herife şampanya patlattırsana
Dediğin olmadı ama elindeki zulayı patlattım :

9xdr9p.gif

Amme hizmeti günün kayda değer gelismeleri.

#Barış
Bundesliga'dan ilgi var gitmek istiyor(Nevzat)

#Osimhen
12m Euro maaştan aşağı inmiyor. İngiltere'ye transferi bu yüzden zor. Galatasaray'ın ilgisi devam ediyor. Al-Hilalin de ilgisi devam ediyor.(Fabrizyo YouTube)

#Calhanoglu
Galatasaray'ın ilgisi ve teklif yaptığı konusuldu ama bu doğru değil. İnter'e gelen giden bir teklif yok.(Fabrizyo YouTube)

#Jelert
Bundesliga'dan ilgi var(Sky-Plettenberg)

#Alisson
Galatasaray'ın ilgisi vardi fakat topçu reddetti.(Sky-Plettenberg)

buchinin olayı osimhenin cevabına göredir Allah korusun osi gelmezse buchi kumda oynasın denir osi kalırsa ve bu haberi yaparsa baş tacı

Nelson semedonun hala gelmemiş olması skandal. Boeyi geri alıp 20 kayme vermek gibi bir mallık yapmayız umarım

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cuestayı almasa maçtan önce görürsünüz cuestayı demedi mi bu
Jelert‘i 11 milyona kulübe soktuktan sonra büyük is basarmis gibi kameralarin karsisinda pismis kelle gibi siritan, Osimhen geldikten sonra sanki kendisinin transferiymis gibi „ya biz daha ne yapalim“ diye sov yapan bir yüzsüzden bahsediyoruz.

Dedigin gibi Cuesta‘yi göreceksiniz diyen de kendi.

Bu sinsi herifin Kavukcu ve Gardi‘den hazlanmadigi cok bariz, islerini bozmak icin her seyi yapacaktir. Zaten medyada bir kac tane satilik kalem tutmus kendine.

Bu rezil herifin acilen kovulmasi lazim!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt