- 26 Ocak 2021
- 41.190
- 40.454
- 3.078
Sende tam zittısın knk tüm dünya sene yi aldık derken gelmez diyordun yav :dadamlar her dk heyecanlı, bu enerjiyi nasıl buluyorlar şaşırıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sende tam zittısın knk tüm dünya sene yi aldık derken gelmez diyordun yav :dadamlar her dk heyecanlı, bu enerjiyi nasıl buluyorlar şaşırıyorum
cuestayı almasa maçtan önce görürsünüz cuestayı demedi mi buUlan Hatip Osimhen transferinde en ufak payin varsa ben de hic birsey bilmiyorum
Cuesta‘yi da sen aldin iste
Sen ne itici bir adamsin ya
Dediğin olmadı ama elindeki zulayı patlattım :Alper adminin ppdeki herife şampanya patlattırsana
Silvaaaaaa
Türk edebiyatında ilk "fırsat transferi" romanı
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
@Mehmet BİLİCİOĞLU
renktas somut bir gelisme veya menajerlerden direkt haber alirsan, bizler burada bekleriz gelismeleri.
Jelert‘i 11 milyona kulübe soktuktan sonra büyük is basarmis gibi kameralarin karsisinda pismis kelle gibi siritan, Osimhen geldikten sonra sanki kendisinin transferiymis gibi „ya biz daha ne yapalim“ diye sov yapan bir yüzsüzden bahsediyoruz.cuestayı almasa maçtan önce görürsünüz cuestayı demedi mi bu