Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1749908348385.webp

Videosuz metine inanma işinde yokum. Ha bu bernardoyu alacaz demek değil zaten yoktur diyorum ben ama açiklama yaptigini dusunmuyorum.

Benim anlamadığım Hakan haberlerine nasıl yükseldiğiniz. Herifi almaya kalksan 40 milyondan kapıyı açarlar, 30+ bonuslardan da aşağı düşmezler. Nereye nasıl alıyorsun yani.

Gardinin beyaz TV muhabirine yaptığı açıklamayı baz almalı.gizli tutulyodur transfer süreci.

erden timur yok artık haluk keli.sana haber de yok dolayısıyla

fbli olsan dibine kadar aykutcu olurdun

tMm bizde 6 noya transfer istedikde bu ne ya üç tane 6yla oynayacağız

Lukaku denince anguissayı da ekliyim dedim pakete ayrıca anguissa 6 değil
Bu kadar defansif orta saha nedir? Sonra gol atamayinca OB'yi elestir tabi.

Napoliyi izledin mi hiç bu sezon

Nasıl bir kadro mühendisliğiyle oynamışlar bi bak yazdığım kadrodan daha da defansif çıkıyolardı sahaya mctominay sol kanat falan oynuyodu ortada lobotka anguissa gilmour falan

Butun sezon 50 gol atabilirsek mutlu oluruz

Napoli daha defansifiyle 59 golle serie a şampiyonu oldu

Biz de tor lemina sara nasıl gol atıcaz diye düşünürken hem normalden daha fazla attık hem de gol yemiyoduk
angus o kadar defansif değil ya torrerira ile çift 8 olurlar mctominay ile oldukları gibi avrupada baya sağlam da olur ama lig için evet kısır epey zaten 8 avrupa maçı var her öncesi ve dönüşü bence rotasyon olur
Rtaş bunlar futbolun k sından anlamıyolar ne avrupa futbolu izlerler ne analiz bilirler kimlerle futbol tartışıyoruz bazen motorları maviliklere sürüp çekip gidiyim diyorum buralardan

Bi kadro kuruyosak vardır bir bildiğimiz

Al iste heyecanda gitti yapma Kavukçu biz silva ihtimaliyle başlıyorduk her güne

Lukaku denince anguissayı da ekliyim dedim pakete ayrıca anguissa 6 değil

Napoliyi izledin mi hiç bu sezon

Nasıl bir kadro mühendisliğiyle oynamışlar bi bak yazdığım kadrodan daha da defansif çıkıyolardı sahaya mctominay sol kanat falan oynuyodu ortada lobotka anguissa gilmour falan

Napoli daha defansifiyle 59 golle serie a şampiyonu oldu

Biz de tor lemina sara nasıl gol atıcaz diye düşünürken hem normalden daha fazla attık hem de gol yemiyoduk

Rtaş bunlar futbolun k sından anlamıyolar ne avrupa futbolu izlerler ne analiz bilirler kimlerle futbol tartışıyoruz bazen motorları maviliklere sürüp çekip gidiyim diyorum buralardan

Bi kadro kuruyosak vardır bir bildiğimiz
Tirt yabancı kaynaklarda anguissia için 15m teklif ettiğimiz yazıyor bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt