Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.745
- 7.365
- 1.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk kavukcu ile ilgili yalan beyanat verdi.dava açmalı bence ustadkavukcu zaneğ nin töreninde kendi verdi gazı
daha yeni basliyoruz demek suretiyle
demeclerine dikkat etsin madem öyle
Osimhenden bahsediyor daha sükseli transfer ne olabilir. Bernardo Messiye de inanıp yukselmesin taraftar bir zahmetkavukcu zaneğ nin töreninde kendi verdi gazı
daha yeni basliyoruz demek suretiyle
demeclerine dikkat etsin madem öyle
Bence de ya.bu salak kendi kendine yazmış.Videosuz metine inanma işinde yokum. Ha bu bernardoyu alacaz demek değil zaten yoktur diyorum ben ama açiklama yaptigini dusunmuyorum.
Tek bernardo icin dese ok de. Adi cikan butun oyunlularla ilgilenmiyoruz demis. Sergenin dedigi gibi 50tane isim ciktiilgilensen de ilgileniyorum diyemeyeceğin bir transfer
allah aşkına bu açıklamalara mı takılıyorsunuz. her insanın tarzı faarklıdır, bazıları herşeyi yalanlarTek bernardo icin dese ok de. Adi cikan butun oyunlularla ilgilenmiyoruz demis. Sergenin dedigi gibi 50tane isim cikti
fbli olsan dibine kadar aykutcu olurdun
tMm bizde 6 noya transfer istedikde bu ne ya üç tane 6yla oynayacağız
Bu kadar defansif orta saha nedir? Sonra gol atamayinca OB'yi elestir tabi.
Butun sezon 50 gol atabilirsek mutlu oluruz
Rtaş bunlar futbolun k sından anlamıyolar ne avrupa futbolu izlerler ne analiz bilirler kimlerle futbol tartışıyoruz bazen motorları maviliklere sürüp çekip gidiyim diyorum buralardanangus o kadar defansif değil ya torrerira ile çift 8 olurlar mctominay ile oldukları gibi avrupada baya sağlam da olur ama lig için evet kısır epey zaten 8 avrupa maçı var her öncesi ve dönüşü bence rotasyon olur
Milot enzo gelsinBuchi haklı çıktı genç alacağız demişti. 30 üstlülere 20+ bonservis verecek halimiz yok.
Tirt yabancı kaynaklarda anguissia için 15m teklif ettiğimiz yazıyor bu aradaLukaku denince anguissayı da ekliyim dedim pakete ayrıca anguissa 6 değil
Napoliyi izledin mi hiç bu sezon
Nasıl bir kadro mühendisliğiyle oynamışlar bi bak yazdığım kadrodan daha da defansif çıkıyolardı sahaya mctominay sol kanat falan oynuyodu ortada lobotka anguissa gilmour falan
Napoli daha defansifiyle 59 golle serie a şampiyonu oldu
Biz de tor lemina sara nasıl gol atıcaz diye düşünürken hem normalden daha fazla attık hem de gol yemiyoduk
Rtaş bunlar futbolun k sından anlamıyolar ne avrupa futbolu izlerler ne analiz bilirler kimlerle futbol tartışıyoruz bazen motorları maviliklere sürüp çekip gidiyim diyorum buralardan
Bi kadro kuruyosak vardır bir bildiğimiz