Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina'yi seneye 50 macta 90 dakika oynadı gözüyle bakmayın haftada 2 maçı çıkaramaz sakatlanır. Onun pozisyonuna net adam almamız lazım hakan bunun için iyi transfer olur. Lemina torreira ve hakan ile güzel rotasyon yapılır.

seneye muhtemelen net bir 10 numara olmadan oynayacagiz

bu seneki gibi ikili baskıya da muhtemelen sara rolündeki oyuncu değil kanatlardan baris filan gidecek

Lemina’yı üçlü stoperin bir tanesi olarak düşünüp önüne Hakan - Sara - Torreira gibi birşey mi dönecek acaba

Bizim oturttuğumuz oyunda Lemina stoperlerin arkasını kusursuz bir şekilde süpürdüğü için çok az gol yiyip ligi kırdık. Eğer buna rağmen Hakan isteniyorsa Okan Buruk'un kafasında yine 3-5-2'ler 3-4-3'ler dolanıyor demektir. Ligin son maçlarında biraz 3'lü gibi oynuyorduk Lemina stoper gibi arkaya geliyordu bu planı orta alanda Hakan'ı oyun lideri yaparak kurgulamak istiyor olabilir Okan Buruk.

Bir de Hakan geliyorsa Osimhen işi de olumlu bitecek diye yorumlanabilir. Çünkü 3'lü düzenlerin hepsi 2 forvet için gündemimize girmişti zaten.

--------Zambo--------
--Bernardo---Torreira--

torreira bastı , zambo pas arası yaptı bernardoya verdi , gerisi sihir

Bizim oyun için ideal orta saha bence budur tabi çok zor gerçekleşmesi
Gecen de yazdım Bernardo ismi çıkanlar arasında en imkansızı. Bence salin beni derse talibi osimhenden daha çok olur

hakan ç, torreira, sara üçlüsü uyumlu geldi bana bu arada

evet lemina ile atletizm olarak hayvanileşiyoruz ama hakan ç. ile de bambaska seviyeye geçebilir hücumda ki oyunumuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt