Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç düşünmediğiniz bişey var.

Hop Barış tutturdu teklif var beni gönderin.

Takımda yerli işe yarayan Bardakçı ve Yunus dışında 11 kalitesinde adam kalmıyor.

Biraz da Kaan işte.

Saha içinde isyan esecek yerli şart.

Bu arada Tottenham Münich gibi tek kaleye döndürmediğimiz git geli yüksek maçlarda Torrik biraz sıkıntı yaratıyor

İnter hakanı free aldığı için bir güzellik yapar Hakan samimi bir şekilde gelmek istiyorum diyip bunu intere belirtirse bence

Ben bunu Uğurcan için
Hiç düşünmediğiniz bişey var.

Hop Barış tutturdu teklif var beni gönderin.

Takımda yerli işe yarayan Bardakçı ve Yunus dışında 11 kalitesinde adam kalmıyor.

Biraz da Kaan işte.

Saha içinde isyan esecek yerli şart.
söyledim sövdüler.

hakan sara torreira üçlüsünün oynayacagi maçlara ne dersin

leminanin takımda rol oyuncusuna evrilecegini düşünüyorum ben
Hakan Sara Lemina olur bence o daha çok.

Bahsettiğin üçlü daha kolay maçlarda uygun olur, Lemina'nın muadili yok, diğerleri birbirlerini yedekleyebilir.

Ben Hakanı istiyorum artık arkadaş. Tabi gidip 20 bonservis zaten vermeyiz. Umarım uyguna biter iş. Ama evvela Osi ve kale ne olacak.

Lemina torreira ve sara isyankar ve hırçın herifler değiller.yorgunlukta ve olası sakatlikta çoğu 11 başlayacak ligde ,zaman zaman yedek kalmayı sorun etmez hicbiri

Hayatında üst seviye ligi ve Avrupa’yı ilk kez 26sında oynayan Sara, Hakan’ın kramponlarını bağlasın, ne sanıyorsunuz siz bu ligi ya

İçerde Osimhen hayvanı Abdülkerim gibi bir usta var diye duran toplarda bu kadar iyisin, tek taraflı düşünmeyin herşeyi.

Hakan Sara yaşındayken Milan’da Ibrahimovicle oynuyordu.
Hakan bu lige 2-3 gömlek büyük gelir bırak bizim ligi dünyada esamesi olan 3-5 oyuncu anca çıkar herkes yok ağır falan diyorda sara çok mu hızlı temaslı oyunda sıfır adam

Kutlu'da sanırım Hatipoğlu tayfadan.

Demirbay yerelde kalan bir adamdı, o dönemde de uçup kaçıyordu sonrasında çok düştü 32ye gittiği dönemle aynı değil yani.

Kendini İtalya'nın iki büyüğünde ispatlamış adamla da ne Kerem kıyaslanır ne de Sara.

En iyi maçı Sivas olan adama Hakan'dan daha iyi demek akıl tutulması asıl.

Oyna yine güvenli oyununu Sara'nın son 15 hafta 10 numarada oynamadığı topu Hakan hayli hayli oynar. Bir şeyin yıkıldığı yok, beli dönmüyordu Sara'nın.
Sara'nın sakatlanmadan önceki koşu mesafesi 12 km'yi buluyordu. Hakan defansif anlamda bu katkıyı veremez, oyuncu profili farklı. Frankovski de Sallai'den teknik, pasör vs. ama oyunumuza uymuyor. Pirlo da olmaz şimdi ki Vitinho da keza İlkay da. Kadayıf muhabbeti de profille alakalı zaten, geçirgen bir orta saha istemiyor taraftar ama Guardiola'nın oyununda olur.

Inter, Hakan Çalhanoğlu'nun Galatasaray'a transferi için bonservis indiriminde 25 milyon euro'ya yeşil ışık yakacak. (Calciomercato)
No GIF

Sara'nın sakatlanmadan önceki koşu mesafesi 12 km'yi buluyordu. Hakan defansif anlamda bu katkıyı veremez, oyuncu profili farklı. Frankovski de Sallai'den teknik, pasör vs. ama oyunumuza uymuyor. Pirlo da olmaz şimdi ki Vitinho da keza İlkay da. Kadayıf muhabbeti de profille alakalı zaten, geçirgen bir orta saha istemiyor taraftar ama Guardiola'nın oyununda olur.
Aynen veremez, gerek yok tartışmaya istediğine inanmaya devam et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt