Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.059
- 90.862
- 5.093
Yerden bitmeye bastım engeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğuzhanım bizim için kır zincirlerini
Şuan Hakan kap ı gelirse senTekila içtim. Gafam iyi zaten. Bir de seninle uğraşmayayım. Bas git.
Ağabey zaten olayı şu eksende değerlendiriyorum ben.goreceli elbette . ancak nacizane dusuncem net budur .kalemine saglik sevgili keramettin .
<->
4lu gattuso ~ pioli'ye , ordan 3lu inzaghi'ye .
hakan hepsinde de olumlu yanit verdi. ligde ilk gunden bugune gelirken saygiyi hak ederek kazanmasini bildi . italya liginde istisnalar disinda hafta hafta takdir edilmek her oyuncu nun harc'i degil kanimca . her macini, ^yayinlanan bir cok ^idmanini inter kaynakli izledigim den , benim kendisine, profesyoneligine-guvenim tam dir .
keza,
onceki mesajlarim da ozellikle belirttigim nuans ;
pragmatik denklemde , hakan'i , saha ici bilumum sistem'lerin
esnek taktiksel geliskenlerine yonelik istedigin gibi konumlandirabilirsin ; dedigin gibi 10,8,6 vb .
kanimca ,bunlari efektif berecebilmesindeki bold detay ; *fundamental kalitesi seviyesi . bu bu kadar net .
italya ligi cilingir gibi . er meydani da diyebilirim nacizane.
uzun yillardir degiskenli oynanan taktiksel defansin ata'si topraklar da -hakan kendini ,
saha da hangi gorev de olursa olsun *bold ispatlamis elit bir oyuncu .
velhasil ,
keske gelse . - dedigin gibi ben de olasi gormuyorum.....
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar .
tejektaş ile hazırlık maçı ayarlamalıyızbu sefer bizi beşlicek bir sezon başı beştaşda yok
Fenerliler çok umutsuz
Bizim taraf ise arşa değiyor
Son 3 senede gerçekleşmeyen senaryo gerçekleşiyor, hayra alamet değil.
Fenerliler çok umutsuz
Yerden bitmeye bastım engeli.
valla ben hiç umutsuz görmüyorum Guessand Duran David'li Nisan ayı şampiyonuz şeklinde kadro planı yapıyorlarFenerliler çok umutsuz
Muztafam hele saranın şutları ömre bedel, harika olurHakan sadece akan oyundaki şutlarıyla bile kaç tane maç çözer. Bu takımda şutör yok.
Ben Avrupa'da yine bir şey beklemiyorum ilk 24e belki girer eleniriz 26-27 olası senaryom.bu sene en büyük tehlike bu kibirle birlikte ligin umursamaması olabilir
alınan oyuncularda da bu risk var
bu sene son 2 seneden farklı olarak avrupa iyi sonuçlar ligde anlamsız konsantrasyon kaybına bağlı kayıplar yaşanabilir
bunu özlemenin yoku 1-2 bölgeyi de en azından henüz doymamış hedefi olan oyunculardan kurmak olabilir
mesela sağ bek ve stoper alternatifini
5m uygun15 üstü bonservis fazia olur.
Adamsın Sadri'm5m uygun
Brüt maaşı 12ymiş 2 sene sözleşmesi var ya bize ucuza verecekler ya da 25i kendileri ödeyecekler
Öyle 25 cebimde kalsın 25de senden alayım 50 kağıt ohh mis yok
Bence de 5 milyon bonservisten fazlasi olmamali. Hakan belli ki gelmek istiyor. Mecburen verecekler.5m uygun
Brüt maaşı 12ymiş 2 sene sözleşmesi var ya bize ucuza verecekler ya da 25i kendileri ödeyecekler
Öyle 25 cebimde kalsın 25de senden alayım 50 kağıt ohh mis yok
Bir de Milli Takımımızdaki performansını yorumlar mısın sevgili @Suat Kara, naçizane?goreceli elbette . ancak nacizane dusuncem net budur .kalemine saglik sevgili keramettin .
<->
4lu gattuso ~ pioli'ye , ordan 3lu inzaghi'ye .
hakan hepsinde de olumlu yanit verdi. ligde ilk gunden bugune gelirken saygiyi hak ederek kazanmasini bildi . italya liginde istisnalar disinda hafta hafta takdir edilmek her oyuncu nun harc'i degil kanimca . her macini, ^yayinlanan bir cok ^idmanini inter kaynakli izledigim den , benim kendisine, profesyoneligine-guvenim tam dir .
keza,
onceki mesajlarim da ozellikle belirttigim nuans ;
pragmatik denklemde , hakan'i , saha ici bilumum sistem'lerin
esnek taktiksel geliskenlerine yonelik istedigin gibi konumlandirabilirsin ; dedigin gibi 10,8,6 vb .
kanimca ,bunlari efektif berecebilmesindeki bold detay ; *fundamental kalitesi seviyesi . bu bu kadar net .
italya ligi cilingir gibi . er meydani da diyebilirim nacizane.
uzun yillardir degiskenli oynanan taktiksel defansin ata'si topraklar da -hakan kendini ,
saha da hangi gorev de olursa olsun *bold ispatlamis elit bir oyuncu .
velhasil ,
keske gelse . - dedigin gibi ben de olasi gormuyorum.....
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar .
Regulusun hikmeti hakan calhanoglu imiş abiSabahtan beri saçma sapan işlerle uğraşıp durdum, 110 sayfa atlamış nöbet, kesin bişeler oldu hadi bakalım.
Sabahtan beri saçma sapan işlerle uğraşıp durdum, 110 sayfa atlamış nöbet, kesin bişeler oldu hadi bakalım.