Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goreceli elbette . ancak nacizane dusuncem net budur .kalemine saglik sevgili keramettin .

<->

4lu gattuso ~ pioli'ye , ordan 3lu inzaghi'ye .
hakan hepsinde de olumlu yanit verdi. ligde ilk gunden bugune gelirken saygiyi hak ederek kazanmasini bildi . italya liginde istisnalar disinda hafta hafta takdir edilmek her oyuncu nun harc'i degil kanimca . her macini, ^yayinlanan bir cok ^idmanini inter kaynakli izledigim den , benim kendisine, profesyoneligine-guvenim tam dir .

keza,
onceki mesajlarim da ozellikle belirttigim nuans ;
pragmatik denklemde , hakan'i , saha ici bilumum sistem'lerin
esnek taktiksel geliskenlerine yonelik istedigin gibi konumlandirabilirsin ; dedigin gibi 10,8,6 vb .
kanimca ,bunlari efektif berecebilmesindeki bold detay ; *fundamental kalitesi seviyesi . bu bu kadar net .

italya ligi cilingir gibi . er meydani da diyebilirim nacizane.
uzun yillardir degiskenli oynanan taktiksel defansin ata'si topraklar da -hakan kendini ,
saha da hangi gorev de olursa olsun *bold ispatlamis elit bir oyuncu .

velhasil ,
keske gelse . - dedigin gibi ben de olasi gormuyorum.....

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .
Ağabey zaten olayı şu eksende değerlendiriyorum ben.

Bizim yerliler gidiyor 1 sene oynasa 2 seneye dönüyor.

Hakan 3-4 farklı hocayla İtalya'da çalıştı, her sene 10-20 arası skor katkısı yaptı.

10 no oynadı, 8 oynadı, 6 oynadı, bunların türevlerini de oynadı, hepsinde bir nokta başarılı oldu.

Milli takımda da bu rollerin hepsini oynadı, eleştiriliyor da 100 maçta 21 golü var bir o kadar belki asisti de vardır, kaç tane milli oyuncu şu noktaya erişebiliyor.

Ümit millide oynadığı dönemlerden beri bilirim Hakan'ı, çok da çalışkandır, diğer türlü yıllarca İtalya'da barınamazdı.

Bu transferin tartışılacak tek yönü maliyet, başka bir şey değil.

Fenerliler çok umutsuz

Bizim taraf ise arşa değiyor

Son 3 senede gerçekleşmeyen senaryo gerçekleşiyor, hayra alamet değil.

bu sene en büyük tehlike bu kibirle birlikte ligin umursamaması olabilir

alınan oyuncularda da bu risk var

bu sene son 2 seneden farklı olarak avrupa iyi sonuçlar ligde anlamsız konsantrasyon kaybına bağlı kayıplar yaşanabilir

bunu özlemenin yoku 1-2 bölgeyi de en azından henüz doymamış hedefi olan oyunculardan kurmak olabilir

mesela sağ bek ve stoper alternatifini

Fenerliler çok umutsuz

Bizim taraf ise arşa değiyor

Son 3 senede gerçekleşmeyen senaryo gerçekleşiyor, hayra alamet değil.

Galatasaray'da rahatı bulan salar. Gerilimi asla kaybetmemeliyiz. Şampiyonluk kutlamalarının düzgün olmamasına bu yönden biraz sevindim. Seneye daha iyisini bekliyorum. Her şey mükemmel olsaydı doymuşluk olacaktı.

bu sene en büyük tehlike bu kibirle birlikte ligin umursamaması olabilir

alınan oyuncularda da bu risk var

bu sene son 2 seneden farklı olarak avrupa iyi sonuçlar ligde anlamsız konsantrasyon kaybına bağlı kayıplar yaşanabilir

bunu özlemenin yoku 1-2 bölgeyi de en azından henüz doymamış hedefi olan oyunculardan kurmak olabilir

mesela sağ bek ve stoper alternatifini
Ben Avrupa'da yine bir şey beklemiyorum ilk 24e belki girer eleniriz 26-27 olası senaryom.

Döner dolaşır lige tutunuruz yine ama hikaye önemli, eylül 1'de bir resme bakmak lazım sezon için.

5m uygun

Brüt maaşı 12ymiş 2 sene sözleşmesi var ya bize ucuza verecekler ya da 25i kendileri ödeyecekler

Öyle 25 cebimde kalsın 25de senden alayım 50 kağıt ohh mis yok
Bence de 5 milyon bonservisten fazlasi olmamali. Hakan belli ki gelmek istiyor. Mecburen verecekler.

goreceli elbette . ancak nacizane dusuncem net budur .kalemine saglik sevgili keramettin .

<->

4lu gattuso ~ pioli'ye , ordan 3lu inzaghi'ye .
hakan hepsinde de olumlu yanit verdi. ligde ilk gunden bugune gelirken saygiyi hak ederek kazanmasini bildi . italya liginde istisnalar disinda hafta hafta takdir edilmek her oyuncu nun harc'i degil kanimca . her macini, ^yayinlanan bir cok ^idmanini inter kaynakli izledigim den , benim kendisine, profesyoneligine-guvenim tam dir .

keza,
onceki mesajlarim da ozellikle belirttigim nuans ;
pragmatik denklemde , hakan'i , saha ici bilumum sistem'lerin
esnek taktiksel geliskenlerine yonelik istedigin gibi konumlandirabilirsin ; dedigin gibi 10,8,6 vb .
kanimca ,bunlari efektif berecebilmesindeki bold detay ; *fundamental kalitesi seviyesi . bu bu kadar net .

italya ligi cilingir gibi . er meydani da diyebilirim nacizane.
uzun yillardir degiskenli oynanan taktiksel defansin ata'si topraklar da -hakan kendini ,
saha da hangi gorev de olursa olsun *bold ispatlamis elit bir oyuncu .

velhasil ,
keske gelse . - dedigin gibi ben de olasi gormuyorum.....

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .
Bir de Milli Takımımızdaki performansını yorumlar mısın sevgili @Suat Kara, naçizane?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt