- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.380
- 4.588
5-10.7 e kadar transfer beklemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dostum yanlışın var, 15.08e kadar büyük transfer bekleme, beklentini düşük tut5-10.7 e kadar transfer beklemiyorum
Hakan konusunda gerçekten de herhangi bir menajer ismi de geçmedi. Gardi de olayın dışında. Gerçekten de bir 10 m maaş bizi bekliyor.Maalesef o var zaten Hatipoğlu denen herif yüzünden oluyor. Geçen sene soktuğu transferleri affettirmek istiyor belli ki.
Daha limitler aciklanmamis bile. Ondan dolayi beklemiyorum aslindadostum yanlışın var, 15.08e kadar büyük transfer bekleme, beklentini düşük tut
Morata da dahil olmak üzere elden çıkarılması gereken çok oyuncu var. İşin o kısmı beni düşündürüyor.İsmi Maestro değilde , Aytunç, Berkecan, Çağan,Ayberk, Çınar olsa 10m verip alalım dersiniz
Bu nasi bi piskopat ya
Galatasaray için fedakarlık yapması gerekiyor düşüncesi doğru ama buraya soguslemeye geliyor düşüncesi yanlış. Zaten iyi kazanıyor herif orada.
Bu kolpayı ilk kim salar diyordum yine kelhan
Sane bonservissiz olduğu için verdik o kadar ama üstad. Bonservisini bedavaya alsın hakan ona da 10 milyon verelim.Sanenin 12 aldığını görüp 10 istemiş olabilr H. Ç.
Ne war ki bunda
Demiştir 10 isterim 7-8 verirler o da bana yeter elh.
Ama bilmiyor ki karşıda para hesabını bilmiyen bir heyet olduğunu
Cuesta için 8 isteyen klübe direkt 8i veren herifler bunlar
Her şey netleşti rtaş şu anBeni bu süreçte en çok tufaya düşen rtaşlarım yaraladı
Hakan bi oyun kurdu geliyorum ayağı yaptı herkese,millet gel diye tempo tuttu,elini sağlama aldı sonra da yok bonservisi 30-40 milyon yok maaşı 10 milyon
Şimdi istemeseniz ne yazar adamın istediği maaşa ok vermişler çoktan
Yav hadi hiçbir şeyden anlamıyosunuz hatiple aynı saftaysak kesin bir yanlışlık vardır diye de mi düşünmediniz